Suunnittelupalvelut

Modulpac AB

Tuotteet: SOLIDWORKS Premium, SOLIDWORKS Plastics, SOLIDWORKS Simulation

Toimialat: Kuluttajatuotteet and Suunnittelupalvelut

”SolidWorks Plasticsilla saamme tarkat laskelmat jaksoajoista, joten myyntimme voi tehdä asiakkaille tarjouksia juuri oikealla hinnalla. Aiemmin meidän tuli arvioida tuotteen jaksoaika, mikäli meillä ei ollut samanlaista tuotetta jo aiemmin. Mikäli arvioimme väärin, saatoimme menettää koko kaupan, koska olimme liian kalliita. Mikäli taas arvioimme hinnan liian alhaiseksi, toiminta oli kannattamatonta.”

Lue lisää

Aivan Oy

Tuotteet: SOLIDWORKS 3D CAD

Toimialat: Suunnittelupalvelut

”SOLIDWORKS tukee alusta loppuun sitä työskentelytapaa, millä me teemme asioita. Melkein kaikissa projekteissamme toimimme yhteistyössä muiden toimittajien kanssa, ja meidän toiveemme on toteuttaa suunnittelutyö SOLIDWORKSin avulla.”

Lue lisää

3DTech Oy

Tuotteet: HP Jet Fusion 3D 4200

Toimialat: 3D-tulostus and Suunnittelupalvelut

”Olemme vasta hiljattain ottaneet tulostimen käyttöön, ja meillä on suuret odotukset sen suhteen. Ensisijaisesti odotamme, että laite täyttää HP:n leimaamat speksit. Käytännössä aika näyttää mitä tapahtuu, mutta meillä on vahva usko ja toivo siihen, että homma niinsanotusti toimii.”

Lue lisää

Ten Twelve

Tuotteet: SOLIDWORKS Simulation Professional, SOLIDWORKS 3D CAD

Toimialat: Suunnittelupalvelut

”SolidWorks tarjoaa meille joustavan alustan, jonka ansiosta teolliset muotoilijamme ja suunnittelijamme voivat tehdä tiivistä ja tehokasta yhteistyötä. CAD-järjestelmän avulla olemme voineet yhtenäistää prosessejamme niin, että yksi tiiminjäsen voi jatkaa työtään helposti siitä, mihin toinen kollega on jäänyt.”  

Lue lisää

Kvejborg ApS

Tuotteet: SOLIDWORKS Premium

Toimialat: Suunnittelupalvelut

“Toistaiseksi monet yritykset ovat luopuneet 3D-skannauksesta skannaustiedon jälkikäsittelyyn tarvittavien erikoisohjelmistojen kustannusten vuoksi. SolidWorksin ScanTo3D-moduulin avulla voidaan ratkaista monta suunnitteluhaastetta eikä kalliisiin ohjelmistoinvestointeihin ole tarvetta.”

Lue lisää