Aivan Oy

Products: SOLIDWORKS 3D CAD

Toimialat: Suunnittelupalvelut

“SOLIDWORKS tukee alusta loppuun sitä työskentelytapaa, millä me teemme asioita. Melkein kaikissa projekteissamme toimimme yhteistyössä muiden toimittajien kanssa, ja meidän toiveemme on toteuttaa suunnittelutyö SOLIDWORKSin avulla.”

Read More

3DTech Oy

Products: HP Jet Fusion 3D 4200

Toimialat: 3D-tulostus and Suunnittelupalvelut

”Olemme vasta hiljattain ottaneet tulostimen käyttöön, ja meillä on suuret odotukset sen suhteen. Ensisijaisesti odotamme, että laite täyttää HP:n leimaamat speksit. Käytännössä aika näyttää mitä tapahtuu, mutta meillä on vahva usko ja toivo siihen, että homma niinsanotusti toimii.”

Read More

Ten Twelve

Products: SOLIDWORKS Simulation Professional, SOLIDWORKS 3D CAD

Toimialat: Suunnittelupalvelut

”SolidWorks tarjoaa meille joustavan alustan, jonka ansiosta teolliset muotoilijamme ja suunnittelijamme voivat tehdä tiivistä ja tehokasta yhteistyötä. CAD-järjestelmän avulla olemme voineet yhtenäistää prosessejamme niin, että yksi tiiminjäsen voi jatkaa työtään helposti siitä, mihin toinen kollega on jäänyt.”  

Read More

Kvejborg ApS

Products: SOLIDWORKS Premium

Toimialat: Suunnittelupalvelut

“Toistaiseksi monet yritykset ovat luopuneet 3D-skannauksesta skannaustiedon jälkikäsittelyyn tarvittavien erikoisohjelmistojen kustannusten vuoksi. SolidWorksin ScanTo3D-moduulin avulla voidaan ratkaista monta suunnitteluhaastetta eikä kalliisiin ohjelmistoinvestointeihin ole tarvetta.”

Read More