Kuljetus- ja liikenne

MacGregor

Tuotteet: SOLIDWORKS Simulation

Toimialat: Kuljetus- ja liikenne

”SOLIDWORKSin suurin hyöty on, että voimme simulointityökalujen avulla testata eri vaihtoehtoja ennen fyysisiä prototyyppejä. Simuloinnin tulokset verifioidaan fyysisillä prototyypeillä. Tämän jälkeen tulokset esitellään esimiehille tai johdolle, ja SOLIDWORKSin avulla tulosten selittäminen on helpompaa.”

Lue lisää

Lahden Autokori

Tuotteet: SOLIDWORKS 3D CAD, HostPLM, SOLIDWORKS PDM

Toimialat: Kuljetus- ja liikenne

”HostPLM:n käyttöönoton myötä nukun yöni paremmin, koska meillä on nyt tehokkaampi, turvallisempi, joustavampi, vakaampi ja kustannustehokkaampi tuotesuunnitteluratkaisu käytössämme. Ympärilläni on iloisia kasvoja, koska suunnittelijoidemme ei enää tarvitse odottaa minuutteja tai jopa tunteja ennen kuin järjestelmä vastaa heidän pyyntöihinsä. Säästämme viikottain noin 40 tuntia työaikaa, jonka voimme sitten käyttää todellisiin suunnittelutehtäviin. Nyt IT-järjestelmä toimii juuri siten,

Lue lisää

Tamware AB

Tuotteet: SOLIDWORKS 3D CAD

Toimialat: Kuljetus- ja liikenne

”Olemme yhtenäistäneet koko tuotekehityksemme käyttämällä SolidWorksia sekä PDM-järjestelmää. Nykyään hallitsemme työnkierrot, piirustusten versiot sekä informaation paljon paremmin. Kaikki nämä ovat aina saatavilla oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Tämä on tuonut paljon säästöä sekä kehitystyöhön kuluvassa ajassa että rahassa.”

Lue lisää

VAK Oy

Tuotteet: TACTON, SOLIDWORKS 3D CAD

Toimialat: Kuljetus- ja liikenne

”Suurin hyöty 3D-suunnittelusta on havaittavissa tuotannossa, jossa läpimenoaikaa on saatu pienennettyä oleellisesti, koska kaikki osat tulevat valmiina ja sopivat täydellisesti yhteen. Enää ei tarvitse odottaa puuttuvia osia eikä suunnitella jotakin kohtaa sen jälkeen kun työ on tehty tiettyyn vaiheeseen.”

Lue lisää