Uskomattomassa innovaationosteessa Lyras onnistui soveltamaan raslysation-tekniikkaa läpinäkymättömien nesteiden käsittelyyn. Yleensä UV-tekniikoita käytetään yksinomaan läpinäkyvien nesteiden, kuten juomaveden käsittelyssä. Lue lisää siitä, miten Lyrasin missio muuttaa maailmaa käytännössä toteutui - intohimolla, tiedolla ja toisiinsa liittyvillä mullistavilla tuotekehitysratkaisuilla.

”Alussa olimme epävarmoja päätöksestämme, sillä investointi oli meille iso riski. Mutta tänään voin sanoa 100% varmuudella, että investointi on kannattanut.”

”3D-tulostin säästää aikaa. Meidän ei enää tarvitse odottaa, että alihankkija toimittaa koneen osat, jotta voisimme testata niitä. Voimme tulostaa osat yön aikana ja testata niitä seuraavana aamuna. Säästämme noin kaksi kolmasosaa entisistä kustannuksista ja joskus voimme jopa käyttää tulostettuja osia suoraan lopullisissa koneissa.”

”Suunnitteluprosessimme on parantunut merkittävästi SOLIDWORKSin käyttöönoton jälkeen. Olemme säästäneet paljon aikaa. Aloitimme rakentamalla kirjastoja eniten käytetyille osille ja komponenteille ja paransimme yhteistyötä toimittajiemme kanssa.”

“3D-tulostuksen myötä olemme pystyneet lyhentämään mittauskiinnittimien tuotantoaikaa aiemmasta kuudesta viikosta yhteen tai kahteen päivään. Kun tuotanto tarvitsee uuden kiinnittimen, pystymme tulostamaan sen yön aikana, jolloin se on aamulla valmis tuotantoa varten”.

”Jos asiakas haluaa esimerkiksi nähdä, miltä laitteistomme näyttää todellisessa tuotantoympäristössä, luon SOLIDWORKS-ohjelmistolla nopeasti 3D-mallit, piirustukset sekä fotorealistiset renderoinnit, joita myyntihenkilöt voivat esitellä asiakkaalle. Tämä on mahdollista jopa ennen asiakaskohtaisen suunnittelutyön aloittamista. Voin yksinkertaisesti käyttää hyödyksi 3D-malleja vanhoista samantyyppisistä projekteista ja muuttaa nopeasti joitakin osia ja mittoja.”  

”Olemme todella tyytyväisiä siihen, miten PLM Group hoiti koko projektin. Kaikki osa-alueet vietiin läpi moitteetta, ja pääsimme yllättävän helpolla uuden järjestelmän pariin. Tämä prosessi puhtaasti onnistui.”

”PDM on auttanut meitä säästämään paljon aikaa ja rahaa. Olemme luoneet rakenteen, jonka avulla varmistamme, että jokainen insinööri ja suunnittelija tietää täsmälleen, mistä hänen kaipaamansa tiedot löytyvät ja minne tiedot on tallennettava. Myös tuotteidemme laatu on parantunut, kun tiedämme, mitä versiota malleista, kuvista ja datasta pitää käyttää.” Sarita Keppola, Swegon ILTOn tuotekehitysinsinööri