Teollisuuskoneet ja -laitteet

HydX AB

Tuotteet: SOLIDWORKS Premium, SOLIDWORKS Simulation Premium

Toimialat: Tehdas- ja prosessiteollisuus and Teollisuuskoneet ja -laitteet

”Jos asiakas haluaa esimerkiksi nähdä, miltä laitteistomme näyttää todellisessa tuotantoympäristössä, luon SOLIDWORKS-ohjelmistolla nopeasti 3D-mallit, piirustukset sekä fotorealistiset renderoinnit, joita myyntihenkilöt voivat esitellä asiakkaalle. Tämä on mahdollista jopa ennen asiakaskohtaisen suunnittelutyön aloittamista. Voin yksinkertaisesti käyttää hyödyksi 3D-malleja vanhoista samantyyppisistä projekteista ja muuttaa nopeasti joitakin osia ja mittoja.”  

Lue lisää

Swegon ILTO OY

Tuotteet: SOLIDWORKS PDM

Toimialat: Teollisuuskoneet ja -laitteet

”PDM on auttanut meitä säästämään paljon aikaa ja rahaa. Olemme luoneet rakenteen, jonka avulla varmistamme, että jokainen insinööri ja suunnittelija tietää täsmälleen, mistä hänen kaipaamansa tiedot löytyvät ja minne tiedot on tallennettava. Myös tuotteidemme laatu on parantunut, kun tiedämme, mitä versiota malleista, kuvista ja datasta pitää käyttää.” Sarita Keppola, Swegon ILTOn tuotekehitysinsinööri

Lue lisää

Steel ApS

Tuotteet: SOLIDWORKS 3D CAD, SOLIDWORKS Simulation

Toimialat: Teollisuuskoneet ja -laitteet

”Näin jälkikäteen ajateltuna, meidän olisi pitänyt ottaa SolidWorks käyttöön jo useita vuosia sitten, mutta pelkäsimme 2D-piirustusjärjestelmästä 3D CAD-järjestelmään siirtymistä. Pelko on kuitenkin osoittautunut täysin perusteettomaksi. Tuotekehitykseen käytetty aika on lyhentynyt yli 50% ja olemme saaneet käyttöömme myös uuden upean myyntityökalun, jonka avulla uusien asiakkaiden hankinnasta on tullut paljon helpompaa.”

Lue lisää