SolidWorks - LISÄSOVELLUKSET

SolidWorks Electrical Kytkentäkaaviot

Työskenteletkö tuotteiden kanssa, jotka sisältävät sähköjärjestelmiä? Tarvitsetko kytkentäkaavioita piirustuksissasi? Tämä koulutus opastaa alkuun SOLIDWORKS Electrical Kytkentäkaavioiden kanssa ja optimoi piirustuksesi. Kurssin aikana opit käyttämäään esimerkiksi erilaisia piirustustyyppejä, symboleja ja komponentteja sekä ristiviitteitä.

Johdatus 3D-tulostukseen

Osallistu yksipäiväiseen koulutukseen, jossa tutustumme 3D-tulostuksen saloihin. 3D-tulostuksesta on tullut monille asiakkaillemme tärkeä osa tuotekehitystä ja siitä käytetään myös englanninkielistä nimitystä ’additive manufacturing’. Tällä hetkellä teknologiaa hyödynnetään prototyyppeihin ja pieniin tuotantosarjoihin. Päivän aikana käymme läpi eri 3D-tulostusteknologioita ja tarkastelemme mahdollisuuksia suunnitteluympäristön näkökulmasta. Lisäksi keskustelemme siitä, kuinka 3D-tulostus muuttaa yritysten toimintaympäristöä.

SolidWorks Electrical 3D

Kurssilla luodaan 3D-kokoonpanoja sähkökaavion pohjalta. SOLIDWORKS Electrical Schematicilla luoduista sähkökaavioista rakennetaan SOLIDWORKS-mallit Electrical 3D-ohjelman avulla. Kurssilla käydään läpi myös, kuinka kaavioissa tapahtuvien muutosten päivittäminen 3D-malleihin tapahtuu. 3D-kokoonpanossa reititetään sähkökaaviossa määritellyt johdot ja kaapelit kulkemaan haluttua reittiä pitkin.

TactonWorks Perusteet

Tämä kurssi on tarkoitettu tuoteautomaatiosta kiinnostuneille henkilöille. Kurssilla perehdytään suunnnitteluautomaation ja tuotekonfigoinnin maailmaan. Kurssilla opetellaan muodostamaan säännöstöjä ja linkittämään niitä SolidWorks-malleihin, joiden avulla SolidWorks muodostaa automaattisesti uusia malleja ja piirustuksia.