TUOTETIEDONHALLINTA

SolidWorks PDM Professional Pääkäyttäjä

Sinun kannattaa osallistua tälle kurssille, mikäli olet kiinnostunut SOLIDWORKS PDM Professional -ohjelmiston asetuksista ja/tai hallinnoinnista. SOLIDWORKS PDM Professional on jykevä PDM-järjestelmä, joka varmistaa tehokkaan ja turvallisen suunnitteludokumenttien kanssa työskentelyn yrityksessänne. Tällä kurssilla opit hallinnoimaan käyttäjiä ja ryhmiä, suunnitteludokumentteja sekä kansioita, opit määrittelemään työnkiertoja sekä ratkomaan ongelmatilanteita järjestelmässä.

SolidWorks PDM Professional Käyttö

 

Jos hallinnoit tiedostoja SOLIDWORKS PDM Professional -ohjelmistolla, on tämä kurssi juuri sinulle. SOLIDWORKS PDM Professional on jykevä PDM-järjestelmä, joka varmistaa tehokkaan ja turvallisen suunnitteludokumenttien kanssa työskentelyn yrityksessänne. Tällä kurssilla opit PDM-työskentelyn perusteet, kuten työnkierron, dokumenttitiedon hallinnan, revisiot sekä rinnakkaissuunnittelun käsitteen.

SolidWorks PDM Standard

Sinun kannattaa osallistua tälle kurssille, mikäli olet kiinnostunut SOLIDWORKS PDM Standard -ohjelmiston asetuksista ja / tai hallinnoinnista. SOLIDWORKS PDM Standard on jykevä PDM-järjestelmä, joka varmistaa tehokkaan ja turvallisen suunnitteludokumenttien kanssa työskentelyn yrityksessänne. Tällä kurssilla opit hallinnoimaan käyttäjiä ja ryhmiä, suunnitteludokumentteja sekä kansioita, opit määrittelemään työnkiertoja sekä ratkomaan ongelmatilanteita järjestelmässä.