HP Jet Fusion 3D 4200

Vokselien aatelia HP:lta

HP Jet Fusion 3D 4200

 

HP tuo vuosikymmenten tulostuskokemuksen ja materiaalitietouden yhteen uuden 3D-tulostusteknologian muodossa. Tuloksena saatiin HP Multi Jet Fusion 3D-tulostinsarja. Patentoidun teknologian avulla HP mahdollistaa korkealuokkaisen työvirran prototyyppien tekoon ja tuotantoon. Materiaalikustannukset pysyvät alhaalla, kuten myös materiaalijäte.

Tuota oikein toimivia osia optimoiduilla mekaniikkaominaisuuksilla

HP:n Multi Jet Fusion (MJF) -teknologiaa hyödyntävät 3D-tulostimet kykenevät tuottamaan nopeasti täysin toimivia ja laadukkaita osia. Tämä tapahtuu käyttämällä sulatteita sekä kontrolloimalla tarkasti lämpötilaa, jolloin varmistetaan täsmällinen ja valikoiva materiaalin sulatusprosessi.

HP Jet Fusion Processing Stationin avulla jälkityöstö on yksinkertainen ja siisti toimenpide, kuten myös käyttämättömien materiaalien sekoitus uudelleen käytettäväksi. Samalla uusi Build Unit voidaan asettaa suoraan tulostimeen, jolloin varmistetaan maksimaalinen tulostimen käyttöaika ja tehokkuus.

MJF-teknologia tarjoaa laajan skaalan useita materiaalivaihtoehtoja erilaisilla laatuvaatimuksilla. Kontrolloimalla jokaista yksittäistä tulostettua ”vokselia” saadaan yksittäisiin tulostuksiin eri ominaisuuksia, kuten väri, rakenne ja joustavuus. MJF Open Platform ja innovatiivisten materiaalikumppaneiden verkosto varmistavat jatkuvasti kehittyvän materiaalitarjonnan, jolla voidaan tarjota jokaiseen tarpeeseen sopiva materiaalivaihtoehto.


Why choose HP Jet Fusion 3D 4200?

  • Obtain predictable, reliable final printed parts that match your design
  • Produce more parts per day with continuous printing and fast cooling
  • Optimize cost and part quality, with cost-efficient materials that offer industry-leading reusability
  • Access new future materials and uncover new applications thanks to the HP Multi Jet Fusion Open Platform

Features

  • Technology: HP Multi Jet Fusion technology
  • Build volume: 380 x 284 x 380 mm
  • Layer thickness: 0.07 to 0.1 mm
  • Materials: HP 3D High Reusability PA 12 (Nylon)

Tutustu asiakkaidemme menestystarinoihin

”Olemme vasta hiljattain ottaneet tulostimen käyttöön, ja meillä on suuret odotukset sen suhteen. Ensisijaisesti odotamme, että laite täyttää HP:n leimaamat speksit. Käytännössä aika näyttää mitä tapahtuu, mutta meillä on vahva usko ja toivo siihen, että homma niinsanotusti toimii.”

3DTech Oy

Ota yhteyttä ja autamme valitsemaan oikean 3D-tulostimen yrityksesi tarpeisiin

Voimme auttaa sinua kasvattamaan liikevaihtoa, vähentämään kustannuksia ja pienentämään liiketoiminnan riskejä

Täytä yhteystietosi niin palaamme asiaan

Soita meille

Puhelin: 0207 809 560