SOLIDWORKS Sustainability

SOLIDWORKS Sustainability

Tällä kurssilla opit, kuinka voit olla kaukonäköinen ja ympäristötietoinen suunnittelija. Tuotteen elinkaaren arviointiraportti (Life Cycle Assessment) osoittaa sinulle täsmälleen, kuinka olet parantanut suunnitelmaasi. Kurssilla opit käyttämään SOLIDWORKS Sustainability- ja SustainabilityXpress -työkaluja, kuten osien arviointi, vaihtoehtoisten materiaalien hakeminen ja ympäristövaikutukset. Näiden avulla pystyt tekemään yksityiskohtaisempia arviointeja sekä vaihtelevia elinkaaria tuotteillesi eri suunnitteluratkaisuissa.

PYYDÄ TARJOUS

tai lue lisää


SISÄLTÖ

EDELLYTYKSET

– SOLIDWORKS Perusteet -kurssin suorittaminen
– Kokemusta mekaniikkasuunnittelusta

KOULUTUSMATERIAALIT

Koulutuksen aikana käytössäsi on kannettava työasema. Koulutusmateriaali sisältyy hintaan ja se jää omaksesi kurssin jälkeen. Myös lounas ja kahvit päivittäin kuuluvat hintaan.Kaikki koulutuskategoriat

Valitse kategoria nähdäksesi kaikki avoinna olevat koulutusvaihtoehdot

Haluatko kuulla lisää koulutustarjonnastamme?

Koulutuksen tavoitteena on aina muuttaa jotain – kehittää työn tekemisen tapaa, tuoda uusia ideoita ja parantaa tulosta. Jotta näihin tuloksiin päästään, pyrimme tarjoamaan mahdollisimman monipuolisen kurssivalikoiman. Tarjoamme kalenterikurssien lisäksi räätälöityjä, yrityskohtaisia koulutuspäiviä. Kysy myös näistä lisää.

Etkö löytänyt toivomaasi koulutusta tai sille ei ole merkitty seuraavaa ajankohtaa? Ole myös tällöin yhteydessä meihin.

Täytä yhteystietosi niin palaamme asiaan

Soita meille

+358  207 809 575

paivi_2_web

Päivi Saarinen
PLM Group Suomi Oy