SolidWorks Jatkokurssi Osat

SolidWorks Jatkokurssi Osat

Työskenteletkö monimutkaisten mekaniikkamuotojen parissa ja tarvitset hyviä työkaluja vaativaan muotoiluun? SolidWorksin jatkokurssi osat tarjoaa useita työkaluja suunnitteluprosessin tueksi. Opit, kuinka käyttää multibody-tekniikkaa, sweeping- ja boundary –piirteitä sekä muita vaativia SolidWorksin muotoilutyökaluja. Kurssilla keskitytään tilavuusmalleihin liittyviin työkaluihin ja eri suunnitteluvaihtoehtoihin yksityiskohtaisesti. Suurin osa kurssilla käytetyistä harjoituksista ja esimerkeistä tulevat teollisuudesta.

PYYDÄ TARJOUS

tai lue lisää


SISÄLTÖ

– Multibody-tekniikka
– Spline-käyrien toiminnallisuus
– Sweepit
– Loftit
– Lisätyökalut ja asetukset

EDELLYTYKSET

– Mekaniikkasuunnittelukokemusta – SolidWorks Perusteet -kurssin suorittaminen

KOULUTUSMATERIAALIT

Koulutuksen aikana käytössäsi on kannettava työasema. Koulutusmateriaali sisältyy hintaan ja se jää omaksesi kurssin jälkeen. Myös lounas ja kahvit päivittäin kuuluvat hintaan.Kaikki koulutuskategoriat

Valitse kategoria nähdäksesi kaikki avoinna olevat koulutusvaihtoehdot

Haluatko kuulla lisää koulutustarjonnastamme?

Koulutuksen tavoitteena on aina muuttaa jotain – kehittää työn tekemisen tapaa, tuoda uusia ideoita ja parantaa tulosta. Jotta näihin tuloksiin päästään, pyrimme tarjoamaan mahdollisimman monipuolisen kurssivalikoiman. Tarjoamme kalenterikurssien lisäksi räätälöityjä, yrityskohtaisia koulutuspäiviä. Kysy myös näistä lisää.

Etkö löytänyt toivomaasi koulutusta tai sille ei ole merkitty seuraavaa ajankohtaa? Ole myös tällöin yhteydessä meihin.

Täytä yhteystietosi niin palaamme asiaan

Soita meille

+358  207 809 575

paivi_2_web

Päivi Harberg
PLM Group Suomi Oy