SolidWorks Uudet ominaisuudet (1 pv)

SolidWorks Uudet ominaisuudet (1 pv)

Olitpa sitten uusi käyttäjä tai sinulla on vuosien kokemus SolidWorksin käytöstä, SolidWorks uudet ominaisuudet -kurssi tarjoaa nopean ja tehokkaan katsauksen ohjelmiston uusimman version ominaisuuksiin ja toimintoihin. SolidWorksin uudessa versiossa on tavallisesti 200-300 uutta ominaisuutta. Koulutuksessa käydään läpi esimerkkien ja harjoitusten avulla tärkeimmät uudet ominaisuudet, jotka kasvattavat tuottavuutta jokapäiväisessä työssä.

PYYDÄ TARJOUS

tai lue lisää


SISÄLTÖ

SOLIDWORKS 2017 -version uudet ominaisuudet.

Useita uusia toiminnallisuuksia löytyy myös eDrawingsissa, Enterprise PDM:ssä, Simulationissa sekä muissa SOLIDWORKS-lisäsovelluksissa. Näitä kaikkia käsitellään kurssipäivän aikana.

EDELLYTYKSET

SolidWorks-käyttökokemusta

KOULUTUSMATERIAALIT

Koulutuksen aikana käytössäsi on kannettava työasema. Koulutusmateriaali sisältyy hintaan ja se jää omaksesi kurssin jälkeen. Myös lounas ja kahvit päivittäin kuuluvat hintaan.Kaikki koulutuskategoriat

Valitse kategoria nähdäksesi kaikki avoinna olevat koulutusvaihtoehdot

Haluatko kuulla lisää koulutustarjonnastamme?

Koulutuksen tavoitteena on aina muuttaa jotain – kehittää työn tekemisen tapaa, tuoda uusia ideoita ja parantaa tulosta. Jotta näihin tuloksiin päästään, pyrimme tarjoamaan mahdollisimman monipuolisen kurssivalikoiman. Tarjoamme kalenterikurssien lisäksi räätälöityjä, yrityskohtaisia koulutuspäiviä. Kysy myös näistä lisää.

Etkö löytänyt toivomaasi koulutusta tai sille ei ole merkitty seuraavaa ajankohtaa? Ole myös tällöin yhteydessä meihin.

Täytä yhteystietosi niin palaamme asiaan

Soita meille

+358  207 809 575

paivi_2_web

Päivi Saarinen
PLM Group Suomi Oy