SolidWorks Alkeet

SolidWorks Alkeet

Oletko siirtymässä 2D-suunnittelusta 3D-suunnitteluun eikä sinulla ole kokemusta SOLIDWORKSista? SOLIDWORKS Alkeet –kurssi on juuri sinua varten. Kurssilla opit 3D-mallinnuksen perusteita ja pääset alkuun SOLIDWORKSin käytössä. Kurssilla käydään läpi ja harjoitellaan osien sekä piirustusten tekemistä. Tämä kurssi on hyvä pohja SOLIDWORKS Perusteet –kurssille. SOLIDWORKS Alkeet –kurssi sopii hyvin myös silloin, mikäli SOLIDWORKS-käyttösi tulee olemaan suppeampaa, kuten pelkästään osien ja piirustusten avaamista tai katselua.

475.00 

Kesto: 1 päivä
Poista

SISÄLTÖ

– Johdatus SOLIDWORKSiin
– Käyttöliittymä
– Piirtäminen (Sketch)
– Osat
– Piirustukset
– Analyysityökalut
– Tutorialit

EDELLYTYKSET

– Windows-käyttökokemusta

KOULUTUSMATERIAALIT

Koulutuksen aikana käytössäsi on kannettava työasema. Koulutusmateriaali sisältyy hintaan ja se jää omaksesi kurssin jälkeen. Myös lounas ja kahvit päivittäin kuuluvat hintaan.Kaikki koulutuskategoriat

Valitse kategoria nähdäksesi kaikki avoinna olevat koulutusvaihtoehdot

Haluatko kuulla lisää koulutustarjonnastamme?

Koulutuksen tavoitteena on aina muuttaa jotain – kehittää työn tekemisen tapaa, tuoda uusia ideoita ja parantaa tulosta. Jotta näihin tuloksiin päästään, pyrimme tarjoamaan mahdollisimman monipuolisen kurssivalikoiman. Tarjoamme kalenterikurssien lisäksi räätälöityjä, yrityskohtaisia koulutuspäiviä. Kysy myös näistä lisää.

Etkö löytänyt toivomaasi koulutusta tai sille ei ole merkitty seuraavaa ajankohtaa? Ole myös tällöin yhteydessä meihin.

Täytä yhteystietosi niin palaamme asiaan

Soita meille

+358  207 809 575

paivi_2_web

Päivi Saarinen
PLM Group Suomi Oy