SolidWorks Composer

SolidWorks Composer

Mikäli työskentelet teknisen dokumentoinnin parissa, tämä kurssi on juuri sinua varten. SOLIDWORKS Composerin avulla voit käyttää olemassaolevaa CAD-suunnittelutietoa hyväksesi ja luoda nopeasti korkealaatuista grafiikkaa suoraan 3D-malleistasi. Näin saat synkronoitua teknisen dokumentaatioprosessin suunnitteluprosessiisi ja saat tuotteet nopeammin markkinoille. SOLIDWORKS Composerilla voidaan tuottaa materiaalia tuote-esitteisiin, kokoonpano- ja asennusohjeisiin, huolto-ohjeisiin, esitteisiin, internetsivuille jne. Kurssilla käydään läpi SOLIDWORKS Composerin perusteet sekä perehdytään tuotedokumentointiin ja ohjeistusten tekemiseen. Kurssilla opetellaan, kuinka 2D- ja 3D-sisältöä tuotetaan CAD-tiedostoista dokumentteihin. Kurssilla käydään läpi myös animaatioiden tekeminen ja sisällön päivitys CAD-tiedostojen muuttuessa. Kurssille osallistuaksesi et tarvitse aiempaa CAD-kokemusta.

PYYDÄ TARJOUS

tai lue lisää


SISÄLTÖ

– SOLIDWORKS Composer -käyttöliittymä
– Kansi- ja kohdennuskuvat
– Räjäytyskuvat ja osaluettelot
– Markkinointikuvat
– Animaatio
– Interaktiivisen sisällön tuottaminen
– Kameran käyttö animoinnissa
– Composer-tiedostojen päivittäminen
– 2D- ja 3D-tallennusoptiot
– Julkaisu

EDELLYTYKSET

– Windows-käyttöjärjestelmäkokemusta

KOULUTUSMATERIAALIT

Koulutuksen aikana käytössäsi on kannettava työasema. Koulutusmateriaali sisältyy hintaan ja se jää omaksesi kurssin jälkeen. Myös lounas ja kahvit päivittäin kuuluvat hintaan.Kaikki koulutuskategoriat

Valitse kategoria nähdäksesi kaikki avoinna olevat koulutusvaihtoehdot

Haluatko kuulla lisää koulutustarjonnastamme?

Koulutuksen tavoitteena on aina muuttaa jotain – kehittää työn tekemisen tapaa, tuoda uusia ideoita ja parantaa tulosta. Jotta näihin tuloksiin päästään, pyrimme tarjoamaan mahdollisimman monipuolisen kurssivalikoiman. Tarjoamme kalenterikurssien lisäksi räätälöityjä, yrityskohtaisia koulutuspäiviä. Kysy myös näistä lisää.

Etkö löytänyt toivomaasi koulutusta tai sille ei ole merkitty seuraavaa ajankohtaa? Ole myös tällöin yhteydessä meihin.

Täytä yhteystietosi niin palaamme asiaan

Soita meille

+358  207 809 575

paivi_2_web

Päivi Saarinen
PLM Group Suomi Oy