CustomTools

CustomTools automatisoi päivittäisiä rutiineja ja vapauttaa aikaa tuottavaan suunnitteluun

CustomTools

Anna CustomToolsin tehdä rutiinitehtävät puolestasi

CustomTools huolehtii puolestasi useista päivittäisistä tehtävistä, jotta voit keskittyä muihin tuottavampiin tehtäviin. CustomToolsin automaatiotyökalut on suoraan integroitu SOLIDWORKSin kanssa, ja ne lisäävät tuottavuutta samalla kun virheiden riskit vähenevät.

CT-orange

Yleisimpiä toimintoja:

Automaattinen nimeäminen ja ominaisuudet – CustomTools nimeää kaikki tiedostot perustuen projektiominaisuuksiin, ja tallentaa ne automaattisesti oikeaan sijaintiin.

Tulostus ja muuntaminen – Tulosta kokoonpanoja muutamien klikkauksien avulla, ja muunna kokonaisia projekteja erilaisiin tiedostomuotoihin.

Kopioi ja nimeää kokoonpanoja – Olemassaolevan tiedon uudelleenkäyttö on äärettömän helppoa ja nopeaa. Valitse tiedostot, joita et halua sisällyttää suunnittelukirjastoon, ja kopioi tiedostot jotka automaattisesti noudattavat asettamaasi nimeämistapaa ja kansiorakennetta. Päivitä piirustukset uusilla ”property values”.

ERP-linkki – Säästät paljon aikaa, kun käytössäsi on linkki ERP-järjestelmääsi. Tiedon tuonti ja vienti on automatisoitu, ja manuaaliset virheet vähenevät. On mahdollista myös täydellisesti räätälöityyn järjestelmään, ja CustomTools tukee useimpia ERP-järjestelmiä.

Luo excel-raportteja – SOLIDWORKSin datasta luodut excel-raportit vievät usein paljon aikaa ja vaativat paljon manuaalista työtä. CustomToolsin avulla voit yksinkertaisesti luoda täysin räätälöityjä excel-raportteja SOLIDWORKS-datastasi moniin eri käyttötarkoituksiin.

 

Miksi valita CustomTools?

  • Pidä tiedonhallinta järjestelmällisenä
  • Tulosta ja muunna tiedostojasi muutamalla klikkauksella ja suoraan oikeilla asetuksilla
  • Hyödynnä SOLIDWORKS-dataasi uudenlaisiin tarkoituksiin

CustomToolsin hyödyt

  • Automatisoit useat aikaavievät manuaaliset työtehtävät
  • Täydellinen integraatio SOLIDWORKSin kanssa
  • Minimoi inhimilliset virheet

Pyydä tarjous

Voimme auttaa sinua kasvattamaan liikevaihtoa, vähentämään kustannuksia ja pienentämään liiketoiminnan riskejä

Täytä yhteystietosi niin palaamme asiaan

Soita meille

Puh. +358 207 809 560

Juuso_square

Juuso Jalava
PLM Group Suomi Oy