DRAFTSIGHT 2D CAD

Muokkaa DWG-tiedostoja ja luo uusia tutun käyttöliittymän avulla

DRAFTSIGHT 2D CAD

DRAFTSIGHT 2D CAD – OHJELMISTO

DraftSight on 2D CAD -ohjelmisto, jonka avulla voit luoda, muokata ja tallentaa 2D-piirustuksia natiivissa DWG- tai DXF-muodossa. Tuttu käyttöliittymä ja lyhyt oppimisaika helpottavat tämän Dassault Systémesin ohjelmiston käytössä, joka toimii sekä Windowsissa että Macin tietokoneella..

DraftSight-käyttäjien verkkoyhteisö tarjoaa tukea ja runsaasti oppimateriaalia sekä ympäristön, jossa voit vaihtaa ajatuksia, esittää kysymyksiä ja jakaa mielipiteitä. Yhteisöön liittyminen ja sen käyttö on helppoa.

Ohjelmistosta on saatavilla viisi eri vaihtoehtoa, tarkemmat tuotekuvaukset alla – mikäli haluat lisätietoa, ota meihin yhteyttä.

DRAFTSIGHT STANDARD

DraftSight Standard on paketeista kevyin, ja se on ensisijaisesti suunniteltu opiskelijoille, harrastelijoille ja yksittäisille käyttäjille. DraftSight Standardin avulla pääset alkuun tutun käyttöliittymän tarjoavan ohjelmiston kanssa.

DRAFTSIGHT PROFESSIONAL

DraftSight Professional on suunniteltu yrityksille ja ammattitason käyttäjille, jotka tarvitsevat edistynyttä 2D CAD -suunnitteluratkaisua. Ohjelmisto sisältää muun muassa API:n, jonka avulla suunnitelmat saadaan konkretisoitua nopeasti ja helposti.

DRAFTSIGHT PREMIUM

DraftSight Premium on kaikille suunnittelijoille ja yrityksille optimaalinen valinta, jos halutaan 2D-suunnittelun lisäksi 3D-suunnittelua mallinnuksen, prototypoinnin, valmistuksen, laserleikkauksen ja 3D-tulostuksen tueksi. DraftSight Premium sisältää Professional-paketin ominaisuuksien lisäksi kattavan valikoiman 3D DWG -suunnittelutyökaluja.

DRAFTSIGHT ENTERPRISE

Tekninen tuki, joustavan käytön mahdollistava verkkolisenssi ja asennuspakettien sekä päivitysten suorittaminen yrityksessä, jossa paljon käyttäjiä. Poistaa DWG-tiedostojen yhteensopivuusongelmia murto-osalla aiemmista kustannuksista. Sen API:n avulla yritykset voivat nopeasti luoda sovelluksia muokatakseen DraftSightin toimimaan entistäkin paremmin ympäristössään.

DRAFTSIGHT ENTERPRISE PLUS

Plus-paketti sisältää DraftSight Enterprise -paketin ominaisuuksien lisäksi kattavan valikoiman 3D DWG -suunnittelutyökaluja. Saat 2D-suunnittelun lisäksi 3D-suunnittelua mallinnuksen, prototypoinnin, valmistuksen, laserleikkauksen ja 3D-tulostuksen tueksi.

Suositeltavaa lukemista

7 questions to ask before choosing a CAD system

Lataa e-kirja tästä

Calculating the K Factor

Lataa e-kirja tästä

How to keep your CAD data safe

Lataa e-kirja tästä

Pyydä tarjous

Voimme auttaa sinua kasvattamaan liikevaihtoa, vähentämään kustannuksia ja pienentämään liiketoiminnan riskejä

Täytä yhteystietosi niin palaamme asiaan

Soita meille

Puh. +358 207 809 560

Juuso_square

Juuso Jalava
PLM Group Suomi Oy