eDrawings

Voit tarkastella, tulostaa ja tarkastaa kaiken tyyppisiä eDrawings-tiedostoja

eDrawings

LATAA ILMAINEN eDrawings-KATSELUOHJELMA KAIKEN TYYPPISTEN eDrawings-TIEDOSTOJEN TARKASTELUA, TULOSTAMISTA JA TARKASTUSTA VARTEN

Voit tarkastella ja tulostaa natiiveja SOLIDWORKS®-tiedostoja sekä tuettuja AutoCAD® DWG- ja DXF-tiedostoja. Voit nopeasti tulkita ja ymmärtää kaikkia SOLIDWORKS-piirustuksia tarkastelemalla 3D-mallia dynaamisesti, sillä sitä voidaan kiertää automaattisesti kaikissa piirustuksen näkymissä.
Voit helposti tunnistaa ja sovittaa geometriaa piirustuksen eri näkymissä. Tämä helpottaa tulkintaa verrattaessa samaa kohtaa eri näkymissä.
SolidWorks Simulation (FEA), SolidWorks Flow Simulation (CFD) ja SOLIDWORKS Plastics -ohjelmistoista saatavien simulaatioiden tuloksien tulkinta ja ymmärtäminen ovat helppoja.

Saatavilla Windows, Mac, iOS, and Android

eDrawings Professional

Voit tuottaa 2D- ja 3D-tuotesuunnitelmista tarkkoja esityksiä, joita kuka tahansa voi katsoa, tarkastaa ja mitata.

Voit luoda tarkastusta tukevia eDrawings-tiedostoja, joihin rajaton määrä vastaanottajia voi lisätä tuotesuunnitelmia koskevat kommentit ja antaa palautetta.

HYÖTYIHIN KUULUVAT:

  • Voit nopeuttaa yhteydenpitoa kaikkien tuotekehityksessä mukana olevien kanssa lähtien suunnittelusta ja valmistuksesta aina markkinointiin ja myyntiin asti, mukaan lukien asiakkaat, yhteistyökumppanit, myyjät ja toimittajat.
  • Tuotesuunnitelmiin liittyvät tarkastukset ovat nopeampia, sillä malleja voidaan tarkastella vuorovaikutteisesti poikkileikkauksilla, mittaamalla tai lisäämällä kommentteja. Palautetta voidaan lisätä suoraan eDrawings-tiedostoon.

eDrawings For Mobile

Pidä 2D- ja 3D-tuotesuunnitelmat aina mukanasi eDrawings®-mobiilisovelluksilla. eDrawings® Pro -mobiilisovelluksen avulla mobiili suunnittelu on helpompaa. Parantuneen vuorovaikutteisuuden ansiosta voit viedä suunnitelmasi seuraavalle 2D- ja 3D-yhteistyön tasolle. Toiminnallisuuteen kuuluvat dynaamiset poikkileikkausnäkymät, mittaukset, kommentit ja huomautukset sekä mahdollisuus jakaa suunnitelmatiedostoja sähköpostitse.

HYÖTYIHIN KUULUVAT:

  • Voit selata kokoonpanokomponenttien puurakennetta, kokoonpanoja ja piirustuksia
  • Voit tarkastella suunnitelmia koko näytöllä ja sovittaa sen näytölle kaksoisnapsauttamalla

Pyydä tarjous

Voimme auttaa sinua kasvattamaan liikevaihtoa, vähentämään kustannuksia ja pienentämään liiketoiminnan riskejä

Täytä yhteystietosi niin palaamme asiaan

Soita meille

Puh. +358 207 809 560

Juuso_square

Juuso Jalava
PLM Group Suomi Oy