Anark MBE

Model Based Enterprise (MBE) – Tuotteen 3D-mallipohjaisen valmistustiedon ja siihen yhdistettävän muun tuotetiedon käyttö ja jakelu CAD-ohjelmiston ulkopuolella Open 3D HTML tai 3D PDF muodoissa.

Anark MBE

Anark MBE – OTA KÄYTTÖÖN PIIRUSTUKSETON TOIMINTA MBE:N AVULLA

Anark Model Based Enterprise (MBE) toimintatavassa yhdistetään eri järjestelmissä oleva tieto ja jaetaan se tehtäväkohtaisesti personoidulla sisällöllä julkaistavana teknisenä datapakettina. Tämä mahdollistaa nopean, saumattoman ja edullisen tavan toimia lähtien ideasta ja edeten aina tuotteiden hävittämiseen asti.

 

MIKSI MBE?

  • MBE vakiinnuttaa 3D CAD -mallin pääsuunnitelmaksi. Se sisältää koko tuotemääritelmän, jota voidaan hyödyntää kaikissa tehtävissä kuten esimerkiksi valmistuksessa, ostossa ja palveluliiketoiminnassa.
  • MBE yhdistää kaikki yrityksen tietolähteet – voit yhdistää eri lähteissä olevaa tietoa, kuten CAD, PDM, ERP, MES, CRM jne. ja julkaista ne personoituina teknisinä datapaketteina tiedon hyödyntäjille
  • Sopii saumattomasti yrityksen ja toimitusketjun nykyisiin prosesseihin
  • Auttaa tukemaan alan standardien noudattamista (Military-Standard-31000A, ASME14.41, ISO 16792, DIN ISO 16792 ja GB/T 24734)

MBE HYÖDYT

  1. Tarjoaa tehokkaan alustan tiedon tarkastelua, jakelua ja käsittelyä varten. Nopeuttaa mm. alihankkijoiden vasteaikoja
  2. 3D-malleihin perustuva valmistustieto on aina ajan tasalla
  3. Vähentää virheitä valmistuksessa ja pienentää kustannuksia
  4. Poistaa 2D-piirustusten luontiin ja ylläpitämiseen käytetyn ajan

Pyydä tarjous

Voimme auttaa sinua kasvattamaan liikevaihtoa, vähentämään kustannuksia ja pienentämään liiketoiminnan riskejä

Täytä yhteystietosi niin palaamme asiaan

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Soita meille

Puh. +358 207 809 560

Juuso_square

Juuso Jalava
PLM Group Suomi Oy