MOLDWORKS

Puolittaa tuotteen suunnittelu- ja analysointiajan

MOLDWORKS

MoldWorks on johtava 3D-sovellus, joka tarjoaa innovatiivisia, intuitiivisia ja älykkäitä suunnittelu työkaluja ruiskupuristusteollisuuteen.

MoldWorksin muotin ja niihin liittyvien osien dynaaminen esikatselu, vähentää merkittävästi suunnitteluaikaa alusta lähtien. MoldWorks:ssä muotti on täysin assosiatiivinen ja parametrinen, joten muutokset on äärimmäisen helppo toteuttaa. Käyttäjä pystyy muokkaamaan muottilevyjä, muotin yksittäisiä osia tai koko muottikokoonpanoa vaivattomasti. MoldWorks avulla tehdyt muutokset periytyvät kaikkiin assosiatiivisiin malleihin, joihin muutoksia tarvitaan. Muutoksia tehdessä toiminnollisuus säästää useita tunteja suunnitteluajasta. MoldWorks muodostaa automaattisesti 2D-piirustukset malleista mittoineen säilyttäen assosiatiivisuuden malleihin, lyhentäen suunnitteluprosessia edelleen, jättäen siten muut kilpailevat sovellukset ominaisuuksillaan kauas taakseen.

Mukanaan yli 15 kaupallista komponenttikirjastoa (DME, National, Progressive, Futuba, jne), MoldWorks tarjoaa enemmän kirjastoja, kuin mikään muu tuote.

 

Miksi MOLDWORKS?

  • Mahdollistaa muottisuunnittelun 3D:ssä.
  • MoldWorks:n älykkyys perustuu asiantuntijatietoon, automaatioon ja assosiatiivisuuteen. (CAMD, Computer Aided Mold Design)
  • MoldWorks tarjoaa enemmän kirjastoja kuin mikään muu tuote. Yli 15 kaupallista komponenttikirjastoa (DME, National, Progressive, Futuba yms.)
  • Puolittaa tuotteen suunnittelu- ja analysointiajan.

MOLDWORKS HYÖDYT

  • Automaattinen muottikoon laskenta.
  • Luo täydelliset ja parametriset muotit.
  • Muutokset päivittyvät kaikkiin tarvittaviin malleihin ja 2D-piirrokset päivittyvät automaattisesti.

Tutustu asiakkaidemme menestystarinoihin

”On helppoa tehdä muutoksia MoldWorksissa ja tuotekehitystyö nopeutuu merkittävästi, koska meillä on valmiit 3D-perusmallit käytettävissä. Meidän ei enää tarvitse etsiä paksuista katalogeista tarvitsemiamme komponentteja”

PolymerDon

Pyydä tarjous

Voimme auttaa sinua kasvattamaan liikevaihtoa, vähentämään kustannuksia ja pienentämään liiketoiminnan riskejä

Täytä yhteystietosi niin palaamme asiaan

Soita meille

Puh. +358 207 809 560

Juuso_square

Juuso Jalava
PLM Group Suomi Oy