MySOLIDWORKS

Huomio SOLIDWORKS Subscription Services -asiakkaat

MySOLIDWORKS

HAE VASTAUKSIA. OPI LISÄÄ. PYSY AJAN TASALLA. JAA JA ESITTELE SUUNNITELMIASI

MySOLIDWORKS – sivustolta saat parhaat vastaukset SOLIDWORKS-ohjelmistoa koskeviin kysymyksiisi yhdestä paikasta. Pysy ajan tasalla, hio suunnittelutaitojasi ja jaa asiantuntemustasi kätevästi mobiililaitteestasi tai pöytäkoneeltasi käsin!

MySolidWorksillä käytössäsi on yli 10 tuntia SOLIDWORKS online -koulutusta, joten voit laajentaa tietämystäsi oman aikataulusi ja osaamisesi mukaan. Tarjolla olevat oppitunnit täydentävät opettajan johdolla tehtävää SOLIDWORKS-koulutusta. Voit lisätä oppitunteja henkilökohtaiseen koulutussuunnitelmaasi ja opiskella niitä myöhemmin, samalla seuraten käynnissä olevia tai jo päättyneitä oppitunteja.

MIKSI MySOLIDWORKS?

  • Tutki ja löydä parhaat vastaukset SOLIDWORKS-ohjelmistoa koskeviin kysymyksiisi SOLIDWORKS-yhteisön ja tukiresurssien avulla
  • Saat SOLIDWORKS online-opiskeluun liittyvää sisältöä ja opit käyttämään SOLIDWORKSIA oman aikataulusi ja tahtisi mukaan
  • Olet yhteydessä maailmanlaajuiseen valmistajaverkostoon, jotta suunnitelmasi heräävät eloon

MySOLIDWORKS HYÖDYT

  1. Saat nopeasti vastauksia kysymyksiisi
  2. Opit tarvittavat taidot verkossa heti, kun niitä tarvitset
  3. Voit jakaa ja esitellä

MySOLIDWORKS Standard

MySolidWorks Standard tarjoaa yli 30 tuntia oppimissisältöä, online-tallennuspalvelut suunnitelmien jakamiseen sekä maailmanlaajuisen valmistajaverkoston, joka auttaa sinua tekemään suunnitelmistasi totta. SOLIDWORKS Subscription Services -käyttäjille MySolidWorks Standard on ilmainen, jotta suunnittelutiimit voivat kehittää taitojaan nopeampaan ja parempaan työskentelyyn SOLIDWORKSILLÄ..

MySOLIDWORKS Professional

MySolidWorks Professional tarjoaa käyttöösi SOLIDWORKS-sertifioinnin valmennuskurssit ja laajennetun, jopa yli sadan tunnin mittaisen online-koulutuksen. Aihealueita: SOLIDWORKS Perusteet, Jatkokurssit Osat, Kokoonpanomallinnus, Electrical Design, Ohutlevymallinnus, Valuosat ja Muotit sekä paljon muuta. Tämä tarjous on SOLIDWORKS ylläpitoasiakkaiden käytettävissä, jotta he voivat tarjota suunnittelutiimilleen tehokkaimman työympäristön.

Pyydä tarjous

Voimme auttaa sinua kasvattamaan liikevaihtoa, vähentämään kustannuksia ja pienentämään liiketoiminnan riskejä

Täytä yhteystietosi niin palaamme asiaan

Soita meille

Puh. +358 207 809 560

Juuso_square

Juuso Jalava
PLM Group Suomi Oy