SOLIDWORKS in Education

SOLIDWORKS kouluille, opiskelijoille ja tutkijoille

SOLIDWORKS in Education

SOLIDWORKS in Education – KOSKA HALUAT KÄYTTÄÄ PARASTA 3D-SUUNNITTELUTYÖKALUA

SOLIDWORKS in Education -tuotteita käytetään yli 80 prosentissa maailman johtavista teknisistä oppilaitoksista. Niiden toiminnollisuuden ja helppokäyttöisyyden ansiosta opiskelijat ja tutkijat voivat työskennellä lähes välittömästi tuottavasti. SOLIDWORKS 3D -ohjelmistolla voit suunnitella parempia tuotteita nopeammin. Kun sinulla on hieno tuoteidea, näillä työkaluilla suunnittelet sen nopeasti ja edullisesti. SOLIDWORKS on täydellinen 3D CAD -suunnitteluratkaisu, joka tarjoaa kaikki tarvitsemasi työkalut mekaniikkasuunnitteluun, toiminnan varmentamiseen, liikesimulointiin, tiedonhallintaan ja viestintään.

MIKSI SOLIDWORKS EDUCATION?

  • Intuitiivinen ja helppokäyttöinen ohjelmisto, joka antaa opiskelijan keskittyä oppimiseen
  • Suuren verkkoyhteisön ansiosta tietoa ja vastauksia on helppo jakaa
  • Käytössä jo yli 80 %:ssa maailman johtavista teknisistä oppilaitoksista

SOLIDWORKS EDUCATION HYÖDYT

  1. Täydellinen CAD-opetusväline yhdessä paketissa
  2. Kaikki, mitä tarvitset SOLIDWORKSIN opettamiseen opiskelijoille – täydellinen opetussuunnitelma ja kurssimateriaali sekä online-yhteisö
  3. Tarjoaa opiskelijoillesi taitoja, joita he tarvitsevat menestyäkseen

SOLIDWORKS Education Edition Software
Täydellinen CAD-opetustyökalu, joka sisältää ohjelmiston sekä opetussuunnitelman ja interaktiivisen kurssimateriaalin. SOLIDWORKS Education Edition on kaiken kattava opetuspaketti 3D CAD -mekaniikkasuunnitteluun, suunnittelun varmentamiseen ja tiedonhallintaan. Ohjelmisto on saatavilla sekä konekohtaisena lisenssinä että verkkolisenssinä.

SOLIDWORKS Student Edition Software
Kun hallitset SOLIDWORKS®-ohjelmiston käytön, sinulla on selvä etulyöntiasema tekniikan, teollisen muotoilun ja tuotesuunnittelun työmarkkinoilla. Helppokäyttöinen SOLIDWORKS Student Edition auttaa sinua parantamaan tuotesuunnittelutaitojasi luokkahuoneen ulkopuolella.

RESEARCHES
SolidWorks® Academic Research -lisenssillä tutkijat voivat käyttää uusinta suunnittelutekniikkaa sekä kommunikoida muiden tutkijoiden ja yhteistyökumppanien kanssa ympäri maailman. Academic Research -lisenssissä (ARL) ei ole rajoituksia ohjelmiston käytölle julkaisuissa, teollisuuden rahoittamissa hankkeissa tai patenttihakemuksissa. Se ei sisällä opetuskäyttö-vesileimaa ja se noudattaa samaa julkaisuaikataulua kuin kaupallinen SolidWorks-versio.

Pyydä tarjous

Voimme auttaa sinua kasvattamaan liikevaihtoa, vähentämään kustannuksia ja pienentämään liiketoiminnan riskejä

Täytä yhteystietosi niin palaamme asiaan

Soita meille

Puh. +358 207 809 560

Juuso_square

Juuso Jalava
PLM Group Suomi Oy