SOLIDWORKS Kausikohtaiset vuokralisenssit

Laske kustannuksia ja vuokraa ohjelmisto, joka tarjoaa joustavan lisenssivalikoiman.

SOLIDWORKS Kausikohtaiset vuokralisenssit

Mikä on SOLIDWORKS-vuokralisenssi?

SOLIDWORKSin vuokralisenssin avulla voit laskea ohjelmistoon liittyviä kustannuksia. Lisenssivaihtoehdot tarjoavat joustavan mahdollisuuden valita ja yhdistellä, ja vuokralisenssi on loistava vaihtoehto esimerkiksi uusille yrityksille ja konsulteille.

SOLIDWORKS-ohjelmiston vuokraaminen on järkevää erityisesti silloin, kun ohjelmistotarve on lyhytaikainen. Se antaa helpon pääsyn erinomaisiin työkaluihin pienemmällä kustannuksella. Lyhyesti, vuokralisenssit ovat käytännössä samoja kuin perinteiset työasemalisenssit, mutta ne ovat voimassa vain tietyn ajanjakson ajan.

Vuokralisenssin käyttäjät saavat saman täyden jälleenmyyjien tukipalvelun kuin jatkuvan lisenssin ostajat. He saavat myös maksuttoman pääsyn seuraaviin portaaleihin: MySolidWorks Professional, Certifications ja SOLIDWORKS Customer Portal.

Asiakkaat voivat halutessaan yhdistellä vuokra- ja jatkuvia lisenssejä.

SOLIDWORKS Kausikohtaiset vuokralisenssit

SOLIDWORKS Kausikohtaiset vuokralisenssit ovat saatavilla seuraaville ohjelmistoille:

Standard Term License Professional Term License Premium Term License Boost Term License
SOLIDWORKS 3D CAD
SOLIDWORKS Simulation
SOLIDWORKS Plastics
SOLIDWORKS Visualize
SOLIDWORKS CAM

 

SOLIDWORKS PDM Professional CAD Editor Term License
SOLIDWORKS Composer Term License

Miksi vuokralisenssi?

Oletko juuri perustanut uuden yrityksen, toimitko konsulttina, tai onko sinulla muuten vain lyhytaikainen tarve SOLIDWORKS-lisenssille? Tällöin SOLIDWORKS-vuokralisenssi on sinulle sopiva ratkaisu.

Mikäli joku seuraavista kuulostaa tutulta, ota meihin yhteyttä vuokralisenssistä.

• Työskentelet lyhytaikaisten projektien parissa
SOLIDWORKS-vuokralisenssi on mainio ratkaisu silloin, kun työskentelet lyhyiden projektien parissa tai tietyssä projektivaiheessa. Esimerkiksi, voit tarvita virtuaalitestausta vain tietyssä projektin vaiheessa etkä koko projektissa.

• Tarvitset ratkaisun tietyksi ajaksi
SOLIDWORKS-vuokralisenssi palvelee tilanteissa, joissa määräaikainen henkilöstö tarvitsee lisenssin omaan käyttöön – esimeriksi kausityöntekijät tai harjoittelijat.

• Et halua ylittää budjettia
SOLIDWORKS-vuokralisenssin avulla pidät kustannukset alhaalla uudessa yksikössä tai projektissa, jossa budjettia ja tuottavuutta valvotaan tarkasti.

• Aloitat uuden yrityksen ilman suurta pääomaa
SOLIDWORKS-vuokralisenssin avulla pääset alkuun SOLIDWORKS-ohjelmiston kanssa pienellä kustannuksella.

SOLIDWORKS Kausikohtainen vuokralisenssi

SOLIDWORKS vuokralisenssi sopii yrityksille, joilla on lyhytkestoinen suunnittelutarve. Se sopii myös uusille startup-yrityksille, jotka liiketoiminnan kehityksen ensiaskelten aikana ylläpitävät kassavirtaa. Muistathan, että vuokralisenssi on vain vuokralla – et omista lisenssiä, joten on tärkeää harkita, kuinka suunnittelutietoon pääsee käsiksi vuokra-ajan loputtua.

SOLIDWORKS Työasemalisenssi

SOLIDWORKSin työasemalisenssi sopii pitkällä tähtäimellä yrityksille, jotka suunnittelevat uusia tuotteita. Työasemalisenssi on 3 vuoden jälkeen kustannustehokkaampi ja ylläpitokustannuksiltaan edullisempi. Tärkeintä on, että omistat lisenssin. Jos sinulla on SOLIDWORKS-työasemalisenssi, saat aina uusimman ja parhaimman saatavilla olevan ohjelmistoversion.

Lisenssi lyhyemmäksi vai pidemmäksi aikaa?

Pyydä tarjous

Voimme auttaa sinua kasvattamaan liikevaihtoa, vähentämään kustannuksia ja pienentämään liiketoiminnan riskejä

Täytä yhteystietosi niin palaamme asiaan

Soita meille

Puh. +358 207 809 560

Juuso_square

Juuso Jalava
PLM Group Suomi Oy