Toimialakoulutukset

Eri toimialoihin liittyviä koulutuksia

Toimialakoulutukset

On todella tärkeää kouluttautua oikein, jotta saat kaiken irti SolidWorks-ohjelmistostasi. Olemme tehneet useita koulutuspaketteja eri toimialoja varten. Paketit tarjoavat sinulle juuri oikeanlaisia taitoja omaa alaasi koskien. Toimialakohtaiset koulutukset ovat jaettu kolmeen eri tasoon: perus-, jatko- ja asiantuntijataso.

MIKSI TOIMIALAKOHTAINEN KOULUTUSSOPIMUS?

  • Koulutuspaketti on suunniteltu sopivaksi omalle alallesi
  • Saat kaiken irti ohjelmistostasi ja työskentelet tehokkaammin
  • Joustava – valitse koulutussopimus, joka sopii sinun tarpeisiisi

TOIMIALAKOHTAISEN KOULUTUSSOPIMUKSEN EDUT

  1. Valitse tasot, joista hyödyt parhaiten
  2. Saat alennusta koulutuspaketeista verrattuna yksittäisiin koulutuksiin
  3. Pysyt kilpailun kärjessä uusimman tiedon avulla

Olemme koonneet yhdeksän eri toimialakohtaista koulutuspakettia:

Kuluttajatuotteet– 7 kurssia, 17 päivää
Saat valmiudet suunnitella parametrisia osa- ja kokoonpanomalleja sekä niiden piirustuksia SolidWorks-mekaniikkasuunnitteluohjelmistolla. Tästä etenet monimutkaisten ja vaativien muotojen pintamallinnukseen, analysointiin ja simulointiin, joka jälkeen opit suunnittelupiirustusten tekemisen ja tuotedokumentoinnin.

High Tech- ja elektroniikka – 7 kurssia, 17 päivää
Saat valmiudet suunnitella parametrisia osa- ja kokoonpanomalleja sekä niiden piirustuksia SolidWorks-mekaniikkasuunnitteluohjelmistolla. Tämän jälkeen opit pintamallinnusta sekä analysoinnin perustaidot SolidWorks Simuloinnin avulla. Tutustut myös elektroniikkakaapeloinnin periaatteisiin ja kokonaisuus viimeistellään tuotedokumentoinnilla.

Konesuunnittelu– 10 kurssia, 19 päivää
Saat valmiudet suunnitella parametrisia osa- ja kokoonpanomalleja sekä niiden piirustuksia SolidWorks-mekaniikkasuunnitteluohjelmistolla. Tästä jatketaan ohutlevyosien suunnitteluun ja muottityökalujen käyttöön sekä simuloinnin perusteisiin. Täydennä kurssikokonaisuus elektroniikkakaapeloinnin periaatteilla, tuotedokumentoinnilla ja animoinnilla.

Lääketeollisuus – 7 kurssia, 17 päivää
Saat valmiudet suunnitella parametrisia osa- ja kokoonpanomalleja sekä niiden piirustuksia SolidWorks-mekaniikkasuunnitteluohjelmistolla. Tämän jälkeen opit pintamallinnustyökalujen tarjoamat mahdollisuudet vaativampiinkin suunnitteluhaasteisiin. Kokonaisuus viimeistellään elektroniikkakaapeloinnilla ja tuotedokumentoinnilla.

Valuosien ja muottien suunnittelu – 7 kurssia, 16 päivää
Saat valmiudet suunnitella parametrisia osa- ja kokoonpanomalleja sekä niiden piirustuksia SolidWorks-mekaniikkasuunnitteluohjelmistolla. Tämän jälkeen siirryt simulointiin sekä pintamallinnukseen ja koulutuskokonaisuus viimeistellään asiantuntijatason muotti- ja muovisuunnittelulla.

Prosessiteollisuus – 5 kurssia, 9 päivää
Saat valmiudet suunnitella parametrisia osa- ja kokoonpanomalleja sekä niiden piirustuksia SolidWorks-mekaniikkasuunnitteluohjelmistolla. Tämän jälkeen etenet jatkokurssi osiin, teräs- ja profiilirakenteisiin sekä SolidWorks Routing –moduulin (elektroniikkakaapelointi, putkistot ja letkut) tehokkaaseen käyttöön prosessiteollisuudessa.

Kuljetus ja liikenne – 6 kurssia, 13 päivää
Saat valmiudet suunnitella parametrisia osa- ja kokoonpanomalleja sekä niiden piirustuksia SolidWorks-mekaniikkasuunnitteluohjelmistolla. Tästä etenet simulointiin, jonka jälkeen käsitellään ohutlevy- sekä teräs- ja profiilirakenteita, elektroniikkakaapelointia ja liikedynamiikkaa.

Ohutlevytuotteet ja hitsatut rakenteet –  4 kurssia, 7 päivää
Saat valmiudet suunnitella parametrisia osa- ja kokoonpanomalleja sekä niiden piirustuksia SolidWorks-mekaniikkasuunnitteluohjelmistolla. Tämän jälkeen erikoistut ohutlevy- sekä teräs- ja profiilirakenteiden osaamiseen.

Tyokalut ja stanssit – 6 kurssia, 14 päivää
Saat valmiudet suunnitella parametrisia osa- ja kokoonpanomalleja sekä niiden piirustuksia SolidWorks-mekaniikkasuunnitteluohjelmistolla. Tästä etenet simulointiin, pintamallinnukseen ja asiantuntijatason muotti- ja muovityökalujen käyttöön.

Pyydä tarjous

Voimme auttaa sinua kasvattamaan liikevaihtoa, vähentämään kustannuksia ja pienentämään liiketoiminnan riskejä

Täytä yhteystietosi niin palaamme asiaan

Soita meille

Puh. +358 207 809 560

Juuso_square

Juuso Jalava
PLM Group Suomi Oy