Tutustu tiimiin

Tutustu tiimiin

Paikallinen tiimimme koostuu 15 eri alan asiantuntijasta, jotka tekevät kaiken mahdollisen löytääkseen parhaan ratkaisun juuri sinulle. Tarjoamme ammattitaitoamme käyttöösi myös palveluiden muodossa.

Asiakastuki / Projektit ja konsultointi / Myynti / Business solutions / Johto / Koko PLM Group

Asiakastuki

Tukipalvelutiimimme koostuu alansa parhaista asiantuntijoista, jotka tarjoavat korkealaatuista käyttötukipalvelua paikallisilla kielillä. Suomenkieliseen tukipalveluun saat yhteyden vierailemalla tukiportaalissa, soittamalla numeroon 0207 809 555 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@plmgroup.fi.

145

työntekijää

9

kieltä

60+

kouluttajaa

15

3D-tulostuksen asiantuntijaa

Projektit ja konsultointi

Tällä tiimillä on hyvin kattava asiantuntemus eri teollisuuden aloista ja he ovat todellakin oman alansa asiantuntijoita. He kehittävät ja toimittavat asiakkaille ratkaisuja, ja ovat käyttöönottojen jälkeen jatkuvasti asiakkaan käytettävissä ja tukena.

Myynti

Omistautunut, paikallinen myyntitiimimme on valmiina etsimään pitkäaikaisia ratkaisuja kaikille asiakkaille. Myynnin tavoitat parhaiten soittamalla numeroon 0207 809 560 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen customersuccess@plmgroup.fi.

Asiakkaamme kertovat

”Otimme 3DEXPERIENCEn yritykseen ensisijaisesti sen takia, että saamme nopeutettua piirustusten siirtymistä ja käsittelyä alihankinnan puolella – ratkaisu on joustava ja mukautuva, eikä se rajoita meidän omaa toimintaa.”

Business solutions

Our dedicated local sales teams are the key drivers in creating new business and building long-term relationships with all customers.

Johto

Kokenut johtomme koostuu sekä teollisuuden asiantuntijoista että yritysjohdon asiantuntijoista, jotta varmistamme jatkuvan kasvun, innovaation ja menestyksen.

Meistä

Tuomme innovaation eri alan yrityksille kuudessa eri maassa. Mutta mistä kaikki alkoi?

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on valtava päätös. Keskustelemme mielellämme kanssasi tavoitteistasi ja siitä, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan ne. Ota yhteyttä jo tänään, niin opastamme sinua joka askeleella kohti menestystä.