Työpaikat

URAT PLM GROUPIN PALVELUKSESSA

Etsimme itsenäisiä työntekijöitä, jotka haluavat kehittyä ammattilaisiksi sovellusten ja ratkaisujen tarjoajina.

Avoimia työpaikkoja

MIKSI KANNATTAA TULLA PLM GROUPIN PALVELUKSEEN

Me PLM Groupissa toimimme tiiviinä yhteisönä. Tunnetut tuotemerkkimme ja dynaaminen liiketoimintamme takaavat innostavat ja haastavat työtehtävät. Rento mutta haastava työilmapiiri varmistaa, että työskentely kanssamme on sekä hauskaa että palkitsevaa. Meillä on luja pyrkimys kasvuun. Jännittävät projektit tarjoavat hyvän tavan oppia yhdessä kollegojen kanssa.

Tervetuloa meille töihin!

work at plm

Yrityskulttuurimme ydin:

Myynnin kautta menestystä. Suurin arvomme on asiakkaan tarpeista huolehtiminen. Ei pelkästään ohjelmistovalikoimamme avulla, vaan asiantuntijoidemme saavuttaman kilpailuedun avulla. Yhdistämällä näitä kahta tuomme asiakkaillemme lisäarvoa ja autamme heitä menestymään. Koska me uskomme, että kun asiakkaamme liiketoiminta kukoistaa, silloin myös meidänkin liiketoiminta kukoistaa.

Intohimon ajamana. Intohimo on se, joka nostaa meidät sängystä ylös joka aamu: se on syy odottaa jokaista maanantaita. Me rakastamme aidosti sitä, mitä teemme. Yllätämme asiakkaamme ratkaisuilla ja tuloksilla, joita he eivät odottaneet. Laitamme itsemme likoon jokaiseen asiaan, mitä teemme. Lähestymme jokaista uutta mahdollisuutta innolla, ottaen haasteen vastaan ja antamalla parhaamme.

Tuloksiin sitoutuminen. Menestyksemme määritellään asiakkaan saamien tulosten mukaan. Kannamme vastuumme, ja olemme tilivelvollisia seuraksista. Olemme intensiivisesti keskittyneitä arvon tuottamiseen. Teemme sen kuuntelemalla asiakkaitamme, ymmärtämällä heidän tarpeitaan, ja työskentelemällä ahkerasti ylittääksemme heidän odotuksensa.

Tahto menestyä. Suurin riskimme on riski olla tekemättä mitään. Tiedämme, että jos emme tavoittele jotain, emme koskaan saa sitä. Jos emme kysy, vastaus tulee aina olemaan kieltävä. Ainoa tie voittoon on olla tarpeeksi sisukas taistella ja olla pelkäämättä epäonnistumista. Epäonnistuminen on oppimismahdollisuus, ja se tekee menestymisestämme vieläkin makoisampaa.

Päivittäinen kehitys. Haluamme olla parhaita siinä, mitä teemme. Haluamme olla esimerkki. Haluamme laajentaa tietoamme. Haluamme löytää uusia mahdollisuuksia – sekä itsellemme että asiakkaillemme. Saavuttaaksemme nämä kaikki, meidän täytyy omistautua jatkuvalle oppimiselle, kehittymiselle ja osaamisemme jakamiselle – sekä omiemme että asiakkaidemme kanssa – jokainen päivä, kaikessa mitä teemme.

Millaista työskentely PLM Groupissa on

Anita

  • Anita Karlsson

  • Technical Consultant
  • LinkedIn

"Olen onnekas, sillä minulla on työpaikka, jossa minulla on innostavia ja avuliaita työtovereita ja erittäin hauskoja työtehtäviä, joissa opin uutta koko ajan. Työssäni saan tavata mielenkiintoisia asiakkaita ja jutella heidän kanssaan päivittäin joko tuen tai koulutuksen yhteydessä tai asiakkaan toimipaikassa. Asiakkaat käyttävät eri järjestelmiämme monin tavoin ja valmistavat mielenkiintoisia tuotteita. Rakastan ihmisiä ja rakastan teknisten ongelmien ratkaisemista, joten tämä on minulle ehdottomasti paras mahdollinen työpaikka. Se sopii minulle täydellisesti!"

Charles

  • Charles Nilsson

  • Product Manager
  • LinkedIn

”Se, mistä eniten pidän PLM Groupissa työskentelyssä ovat haasteet, joita tuo mukanaan asiakkaidemme erilaisuus, joiden kanssa työskentelemme. Yrityksemme toimii kaikkialla Pohjoismaissa, eikä yksikään viikko ole samanlainen. Yhtenä päivänä esittelen ratkaisuja 400 ihmisen edessä, seuraavana päivänä olen Tanskassa oppimassa uutta aurinkopaneeleista ja toteuttamassa asiakirjojen hallintajärjestelmää. Saman viikon perjantaina avustan asiakasta suunnittelemaan paremmalla tavalla jääkiekkokypärää."

Kai

  • Kai Raun

  • Marketing Specialist
  • LinkedIn

"Työskentely PLM Groupin palveluksessa on avannut minulle aivan uuden tekniikan ja muotoilun maailman ja saanut minut näkemään ympärillämme olevat esineet uudella tavalla. Innovointi on todella päivittäisen työmme tärkein osa. Aktiivisuus tekniikan alalla luo dynaamisen ja eteenpäin pyrkivän ilmapiirin ja antaa meille loistavan tilaisuuden pysyä ajan tasalla alan uusimmista suuntauksista. Kahden viimeisen vuoden aikana olen kohdannut monia kiehtovia puhujia, innovatiivisia ideoita ja konsepteja. Olen iloinen siitä, että saan olla jäsenenä kansainvälisessä omien alojensa eturivin osaajien ryhmässä."

AVOIMET TYÖPAIKAT

Juuri nyt meillä ei ole avoimia työpaikkoja.

Liity tietokantaamme lähettämällä ansioluettelosi ja motivaatiokirje (pdf)

Lähetä CV