Työpaikat

URAT PLM GROUPIN PALVELUKSESSA

Etsimme itsenäisiä työntekijöitä, jotka haluavat kehittyä ammattilaisiksi sovellusten ja ratkaisujen tarjoajina.

Avoimia työpaikkoja

work at plm

MIKSI KANNATTAA TULLA PLM GROUPIN PALVELUKSEEN

Me PLM Groupissa toimimme tiiviinä yhteisönä. Tunnetut tuotemerkkimme ja dynaaminen liiketoimintamme takaavat innostavat ja haastavat työtehtävät. Rento mutta haastava työilmapiiri varmistaa, että työskentely kanssamme on sekä hauskaa että palkitsevaa. Meillä on luja pyrkimys kasvuun. Jännittävät projektit tarjoavat hyvän tavan oppia yhdessä kollegojen kanssa.

Yrityskulttuurimme perusasiat:
Myynti.Tuotamme lisäarvoa asiakkaillemme.
Intohimo.Rakastamme sitä, mitä teemme.
Tulokset.Tuotamme asiakkaille ja itsellemme konkreettisia ja merkityksellisiä tuloksia. Tunnemme vastuualueemme ja otamme vastuun tuloksista.

Tervetuloa meille töihin!

Millaista työskentely PLM Groupissa on

Anita

 • Anita Karlsson

 • Technical Consultant
 • LinkedIn

"Olen onnekas, sillä minulla on työpaikka, jossa minulla on innostavia ja avuliaita työtovereita ja erittäin hauskoja työtehtäviä, joissa opin uutta koko ajan. Työssäni saan tavata mielenkiintoisia asiakkaita ja jutella heidän kanssaan päivittäin joko tuen tai koulutuksen yhteydessä tai asiakkaan toimipaikassa. Asiakkaat käyttävät eri järjestelmiämme monin tavoin ja valmistavat mielenkiintoisia tuotteita. Rakastan ihmisiä ja rakastan teknisten ongelmien ratkaisemista, joten tämä on minulle ehdottomasti paras mahdollinen työpaikka. Se sopii minulle täydellisesti!"

Charles

 • Charles Nilsson

 • Product Manager
 • LinkedIn

”Se, mistä eniten pidän PLM Groupissa työskentelyssä ovat haasteet, joita tuo mukanaan asiakkaidemme erilaisuus, joiden kanssa työskentelemme. Yrityksemme toimii kaikkialla Pohjoismaissa, eikä yksikään viikko ole samanlainen. Yhtenä päivänä esittelen ratkaisuja 400 ihmisen edessä, seuraavana päivänä olen Tanskassa oppimassa uutta aurinkopaneeleista ja toteuttamassa asiakirjojen hallintajärjestelmää. Saman viikon perjantaina avustan asiakasta suunnittelemaan paremmalla tavalla jääkiekkokypärää."

Kai

 • Kai Raun

 • Marketing Specialist
 • LinkedIn

"Työskentely PLM Groupin palveluksessa on avannut minulle aivan uuden tekniikan ja muotoilun maailman ja saanut minut näkemään ympärillämme olevat esineet uudella tavalla. Innovointi on todella päivittäisen työmme tärkein osa. Aktiivisuus tekniikan alalla luo dynaamisen ja eteenpäin pyrkivän ilmapiirin ja antaa meille loistavan tilaisuuden pysyä ajan tasalla alan uusimmista suuntauksista. Kahden viimeisen vuoden aikana olen kohdannut monia kiehtovia puhujia, innovatiivisia ideoita ja konsepteja. Olen iloinen siitä, että saan olla jäsenenä kansainvälisessä omien alojensa eturivin osaajien ryhmässä."

MichaelS

 • Michael Skytte

 • Solution Manager
 • LinkedIn

"Solution Managerina minulla on laaja tietämys sekä siitä, mitä tapahtuu CAD-alalla ja myös siitä, mitä tapahtuu markkina-alueilla, joilla asiakkaamme ovat läsnä. Minun tehtäväni on varmistaa, että asiakkaamme käyttävät oikeita ratkaisuja mahdollisimman toimivasti ja tehokkaasti. En voisi saavuttaa tätä yksin. Tukeudun voimakkaasti suureen kollegajoukkoon, joilla on asiantuntemusta eri alueilla, joille PLM Groupilla on tarjolla ratkaisuja."  

AVOIMET TYÖPAIKAT

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja.

Liity tietokantaamme lähettämällä ansioluettelosi ja motivaatiokirje (pdf)

Lähetä CV