are you our new colleague

Myyntikoordinaattori

Etsimme SOLIDWORKS-myyntikoordinaattoria kasvavaan tiimiimme!

Tietoa tehtävästä

Uutena myyntikoordinaattorina työskentelet sekä nykyisten että uusien potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Autat varmistamaan, että asiakkaamme saavat juuri oikean SOLIDWORKS-tuotteen ja -kokemuksen, joka sopii heidän tarpeisiinsa ja organisaatioonsa, jotta he voivat olla menestyksekkäämpiä ja innovatiivisempia.

PLM Groupissa yleistavoitteesi on ohjata ja viedä eteenpäin asiakaskeskustelua nykyisten asiakkaiden kanssa, jotta nämä voivat kehittää uusia ja parempia tuotteita nopeammin PLM Groupin avulla. Tulet olemaan osa Customer Success and Early engagement -tiimiämme, jossa mahdollistamme ja varmistamme, että aloittavat yritykset, yrittäjät, yliopistot ja yritykset monilla eri markkinoilla voivat menestyä tuotteidensa ja palveluidensa kehittämisessä SOLIDWORKSin avulla.

Vastuualueet

Myyntikoordinaattorina sinulla on monipuolinen arki ja työtehtävät, joihin kuuluvat muun muassa seuraavat:

  • Laajentaa lisäarvoa tuottavien palveluiden ja ratkaisujen tarjontaa nykyisille asiakkaille
  • Myyntitoimintojen ja -tehtävien hallinnointi
  • Sopimuksia, lisenssejä ja projekteja koskevien asiakaspyyntöjen käsittely ja luominen.
  • Korkean asiakastyytyväisyystason ylläpitäminen ja kehittäminen
  • Osallistut rajat ylittävään yhteistyöhön sekä myyntiprosessien ja parhaiden käytäntöjen kehittämiseen tiimille ja PLM Groupille

Loistava työpaikka

Tarjoamme jännittävän työn kansainvälisessä yrityksessä, jossa on hyvät kehitysmahdollisuudet. Tarjoamme sinulle kaiken tarvittavan tuen ja koulutuksen, jotta sinusta tulee menestyvä SOLIDWORKSin myyntihenkilö.

Olet osa pohjoismaista myyntiedustajista ja myyntikoordinaattoreista koostuvaa tiimiä, jonka kanssa teet tiivistä yhteistyötä, ja raportoit myyntipäällikölle. Työskentelet pääasiassa suomalaisten asiakkaiden kanssa.

PLM Group Finlandissa meitä on 18 kollegaa, jotka työskentelevät eri osastoilla ja liiketoiminta-alueilla, ja meidän kaikkien tavoitteena on tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut. Olemme nykyaikainen työpaikka ja panostamme työ- ja yksityiselämän tasapainoon ja tarjoamme kaikille työntekijöillemme tarvittaessa etätyön joustavuutta.

Mitä odotamme sinulta

Odotamme, että olet innostunut lisäarvomyynnistä ja innokas oppimaan ja tutkimaan uutta teknologiaa ja ohjelmistoja. Sinulla on mieluiten kokemusta myynnistä, tilausten käsittelystä ja/tai myynnin hallinnosta, mieluiten ohjelmistomarkkinoilta. Kokemus SaaS (Software as a service) -palveluihin liittyvistä myyntitehtävistä on eduksi.

Sinun on puhuttava suomea sujuvasti ja sinulla on oltava hyvä englannin kielen taito, sillä PLM Groupin yrityskieli on englanti

Olet asiakaslähtöinen ja ymmärrät hyvin liiketoimintaa. Koska johdat omia projektejasi ja olet pääasiallinen asiakaskontakti, on tärkeää, että olet järjestelmällinen ja tottunut ratkaisemaan ongelmia asiakkaan tarpeet huomioon ottaen. Koska koordinoit projekteja sekä asiakkaiden että PLMG:n kollegoiden kanssa, sinun on myös oltava tiimipelaaja, ja sinun on jaettava ideoitasi ja autettava kehittämään tiimiä ja siten tehtävästäsi PLM Groupista hyvä työpaikka.

Tietoa PLM Groupista

PLM Group on Pohjoismaiden ja Baltian suurin SOLIDWORKS-jälleenmyyjä. Olemme jatkuvasti kehittyvä yritys, jotta voimme jatkossakin tarjota parasta teknologiaa ja asiantuntemusta ohjelmistojen ja 3D-tulostuksen alalla. Päätavoitteemme on saada asiakkaamme innovoimaan ja auttaa heitä saamaan parhaat menestysmahdollisuudet SOLIDWORKS- ja Dassault-tuotteillaan ja 3D-tulostuksella.

Meillä on yli 150 työntekijää Pohjois-Euroopassa ja Baltiassa. Organisaatiorakenteemme mahdollistaa tehokkaan viestinnän ja tiedon jakamisen kollegoiden välillä kaikkialla PLM Groupissa ja antaa yksittäiselle työntekijälle mahdollisuuden sekä luoda että parantaa omaa työympäristöään ja uraansa PLM Groupissa.

Työpaikan sijainti

Turku

Työsuhteen kesto

Määräaikainen työ – 12 kuukautta, ja hyvät mahdollisuudet vakituiseen työsuhteeseen sen jälkeen.

Haluatko tietää lisää?

Haluaisimme mielellämme keskustella kanssasi lisää! Älä epäröi lähettää hakemustasi täällä LinkedINissä tai lähetä hakemuksesi osoitteeseen: recruitment@plmgroup.eu

Tehtävää ja PLM Groupia koskevat kysymykset voi osoittaa osoitteeseen:

Henkilöstöpäällikkö: Timothy Nilsholm

Email: timothy.nilsholm@plmgroup.se

Puh: +46 70 438 50 02

Myyntipäällikkö: Janne Tuominen

Email: Janne.tuominen@plmgroup.fi

Puh: +358 207 809 560

Odotamme innolla yhteydenottoasi!