Simulointikonsultti

Etsimme omistautunutta simulointikonsulttia kasvavaan tiimiimme. Oletko sinä uusi työkaverimme?

Simulointitiimimme laajenee ja etsii nyt SIMULIA-asiantuntijaa auttamaan asiakkaitamme onnistumaan simulointitarpeissaan ja -haasteissaan.

Tietoa tehtävästä

Uutena SIMULIA-asiantuntijana tulet työskentelemään sekä nykyisten että uusien potentiaalisten asiakkaiden kanssa varmistaaksesi, että he saavat parhaan mahdollisen hyödyn simulointiohjelmistostaan. Autat asiakkaitamme luomaan tuottavampia ja innovatiivisempi simulointiprosesseja – mahdollistat sen tukemalla heitä kumppanimme Dassault Systèmesin simulointituotteiden käyttöönotossa ja kehittämisessä.

PLM Groupissa yleistavoitteesi on toimia asiantuntijana ja tukena asiakastapauksissa ja -hankkeissa, joissa käytetään Dassault Systèmesin SIMULIA-työkaluja, kuten Abaqus, 3DEXPERIENCE, Isight, Tosca, Simpack ja fe-safe.

Olet osa 25 kollegan simulointitiimiämme, jossa mahdollistamme ja varmistamme, että asiakkaat monilla eri markkinoilla voivat menestyä tuotteidensa ja palveluidensa kehittämisessä simuloinnin avulla.

Vastuualueet

Simulointikonsulttina sinulla on vaihteleva arki ja monipuoliset työtehtävät, joihin kuuluvat muun muassa:

 • Rakenneanalyysien tekeminen asiakkaille Dassault Systèmesin SIMULIA-ohjelmistolla sekä tulosten tulkinta ja raportointi.
 • Simuloinnin työnkulkujen ja työnkulkujen automatisointien kehittäminen.
 • Myynnin tukeminen teknisenä asiantuntijana asiakaskohtaamistilanteissa.
 • Simuloinnin arvon osoittaminen asiakkaille.
 • Osallistuminen rajat ylittävään yhteistyöhön sekä myyntiprosessien ja parhaiden käytäntöjen kehittämiseen tiimille ja PLM-konsernille.

Loistava työpaikka

Tarjoamme jännittävän työn kansainvälisessä yrityksessä, jossa on hyvät kehitysmahdollisuudet. Olet osa pohjoismaista simulointikonsulttien tiimiä, jonka kanssa työskentelet tiiviissä yhteistyössä, ja raportoit simulointipäälliköllemme, joka sijaitsee Vantaalla.

Työskentelet pääasiassa suomalaisten asiakkaiden kanssa, mutta PLM Groupin laajentuessa tuet myös kasvavia pohjoismaisia simulointimarkkinoita.

PLM Group Finlandissa on yli 30 kollegaa, jotka työskentelevät eri osastoilla ja liiketoiminta-alueilla, ja meidän kaikkien tavoitteena on tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut. Olemme moderni työpaikka ja panostamme työ- ja yksityiselämän tasapainoon, jossa tarjoamme tarvittaessa etätyön joustavuutta kaikille työntekijöillemme.

Tämä tehtävä sijoittuu mihin tahansa suomalaisista toimipisteistämme; Vantaa, Turku, Tampere, Jyväskylä, Oulu, riippuen hakijan mieltymyksestä ja sijainnista.

Mitä odotamme sinulta

 • Odotamme, että olet innostunut simuloinnista ja innokas oppimaan, opettamaan ja tutkimaan uutta simulointiteknologiaa ja -ohjelmistoja.
 • Sinulla on insinöörin tutkinto rakennemekaniikan, konesuunnittelun, ilmailu- tai rakennustekniikan tai vastaavalta alalta.
 • Sinulla on käytännön työkokemusta Dassault Systèmes SIMULIA -työkaluista kuten Abaqus, 3DEXPERIENCE, Isight, Tosca, Simpack, fe-safe.
 • Sinulla on kokemusta rakenteellisen äärellisten elementtien analyysin käytöstä todellisten teknisten ongelmien ratkaisemiseksi. Sinulla on mieluiten tietoa ja kokemusta korkean suorituskyvyn laskentaympäristöistä ja niiden kokoonpanoista, kuten Python-, FORTRAN- ja C++-kielistä.
 • Sinulla on oltava hyvä englannin kielen taito, sillä PLM Groupin yrityskieli on englanti. Puhut mieluiten suomea tai ruotsia ammatillisella tasolla, mutta se ei ole edellytys.
 • Otat vastuun omasta työstäsi ja projekteistasi ja priorisoit toiminnot tehokkaasti.
 • Sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot ja olet itsevarma puhuessasi, esitellessäsi ja opettaessasi asiakkaita ja kollegoita omalla erikoisalallasi.
 • Olet tiimipelaaja, jaat ideoitasi ja autat kehittämään tiimiä ja siten edistät sitä, että PLM Groupista tulee hyvä työpaikka.

Tietoa PLM Groupista

PLM Group on Pohjoismaiden ja Baltian suurin SOLIDWORKS-jälleenmyyjä. Olemme jatkuvasti kehittyvä yritys, joka tarjoaa jatkossakin parasta teknologiaa ja asiantuntemusta CAD/PLM- ja simulointiohjelmistojen alalla.

Päätavoitteemme on saada asiakkaamme innovoimaan ja auttaa heitä saamaan parhaat menestysmahdollisuudet SOLIDWORKS- ja Dassault-tuotteillaan.

Meillä on yli 150 työntekijää Pohjois-Euroopassa ja Baltiassa. Organisaatiorakenteemme mahdollistaa tehokkaan viestinnän ja tiedon jakamisen kollegoiden välillä kaikkialla PLM Groupissa ja antaa yksittäiselle työntekijälle mahdollisuuden sekä luoda että parantaa omaa työympäristöään ja uraansa PLM Groupissa.

Lisätietoa ja hakeminen

Keskustelemme mielellämme lisää kanssasi! Älä epäröi lähettää hakemustasi osoitteeseen: recruitment@plmgroup.eu tai suoraan LinkedIN-ilmoituksen kautta.

Tehtävää ja PLM Groupia koskevat kysymykset voit osoittaa:

Business Area Manager Simulation: Jari Suokas

Email: Jari.Suokas@plmgroup.fi

Phone: +358401868886

——–

Simulation Manager: Kilwa Ärolä

Email: Kilwa.arola@plmgroup.fi

Phone: +358407595129

——–

HR Manager: Timothy Nilsholm

Email: timothy.nilsholm@plmgroup.se

Phone: +46 70 438 50 02

 

Katso lisätietoa ja hae työpaikkaa tästä