Technical Consultant, PDM & CAD

PLM Group on suurin Dassault Systèmesin SOLIDWORKS-yhteistyökumppani Pohjois-Euroopassa. Palvelemme noin 5000 asiakasta eri toimialoilta Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Norjassa, Islannissa, Virossa ja Latviassa. Palvelemme asiakkaitamme yhdeksällä eri kielellä.

Vuodesta 2014 lähtien PLM Group on toiminut myös alan johtavien 3D-tulostimien jälleenmyyjänä. Edustamme tällä hetkellä 3D Systemsin, Markforgedin ja HP:n 3D-tulostimia Pohjoismaissa ja Islannissa.

PLM Group työllistää yhteensä noin 130 henkilöä, joista 18 työskentelee Suomessa. PLM Group Suomella on toimipisteet  Turussa ja Tampereella.


Liiketoiminnan kasvun varmistamiseksi PLM Group hakee nyt Turkuun tai Tampereelle

Technical Consultant, PDM & CAD

Liityt osaksi teknistä tiimiämme, jonka laaja ja haastava tehtäväkenttä koostuu myynnin teknisestä tuesta, asiakkaidemme kouluttamisesta, edustamiemme ohjelmistojen käyttöönotoista sekä teknisten konsultointipalveluidemme toteuttamisesta.

Työ on asiantuntijatehtävä ja edellyttää laaja-alaista osaamista sekä kokemusta. PDM tulee olemaan työtehtäviesi painopiste.  Käytännön kokemus PDM- / PLM-järjestelmistä sekä 3D CAD -osaaminen mahdollistavat menestymisesi tässä tehtävässä. Valmistavan teollisuuden yritysten sisäisten prosessien tuntemus sekä kokemus ERP-järjestelmistä ovat eduksi.

Tämä on asiakaspalvelutehtävä ja vietät ison osan ajastasi asiakkaidemme parissa. Persoonana olet sosiaalinen, avoin ja innokas oppimaan uutta. Roolisi edellyttää myyntiorientoitunutta asennetta sekä kykyä sopeutua ja toimia tilanteen mukaan. Esiintymistaito ja halu olla ihmisten edessä ovat oleellinen osa tätä työtä. Työsi on liikkuvaa ja edellyttää matkustamista. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on edellytyksenä tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen, ruotsin kielen sujuva osaaminen on eduksi.

PLM Group Suomi tarjoaa näköalapaikan alan johtaviin yrityksiin, huolellisen perehdyttämisen laadukkaisiin tuotteisiin, mukavan työyhteisön sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian sähköpostitse osoitteeseen petri.elo@plmgroup.fi. Liitä mukaan CV.