Technical Specialist PDM

Oletko sinä uusi työkaverimme?

PLM tarjoaa sinulle mahdollisuuden tulla yhdeksi Suomen taitavimmista teknisistä konsulteista 3D SOLIDWORKS- ja Dassault-ohjelmissa! PLM Group Suomi etsii nyt SOLIDWORKS PDM:n teknistä asiantuntijaa äärimmäisen mielenkiintoisten projektien pariin, erityisen tyytyväisten asiakkaiden kanssa. Haethan tehtävään jo tänään, sillä etenemme sopivien henkilöiden kanssa nopealla aikataululla!

Tehtävän kuvaus

PLM Groupissa tavoitteesi on auttaa asiakkaitamme optimoimaan ohjelmistoratkaisunsa uusien ja parempien tuotteiden kehittämiseksi. Menestystekijöitäsi ovat osaaminen, hyvät ohjelmistotyökalut ja sitoutuminen asiakaslähtöisesti. Teknisenä konsulttina sinulla on monipuolinen työarki konsultointitehtävien parissa, ja olet mukana pienissä ja keskisuurissa projekteissa. Pystyt myös tarjoamaan 1. ja 2. linjan teknistä tukea tehtävissä, joissa tarvitaan syvällistä asiantuntemusta, koulutat asiakkaitamme Dassault-tuotteiden käyttöön, sekä autat myyntiä asiakastapaamisissa, joissa tarvitaan asiantuntemusta SOLIDWORKS- ja SOLIDWORKS PDM tuotteista.

Olet osa Pohjoismaiden teknistä tiimiä muiden teknisten konsulttien kanssa ja raportoit tiimin tekniselle johtajalle. Asiakkaasi ovat pääosin suomalaisia ja toimistosi sijainti on Turku. Vaikka tänä päivänä iso osa työtehtävistä voidaan hoitaa etänä, työsi voi silti olla liikkuvaa ja edellyttää matkustamista muutamia kertoja kvartaalissa.

Etsimällämme henkilöllä on

  • Tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi mekaniikka- tai IT-alalta.
  • Vähintään 2 vuotta työkokemusta SOLIDWORKS PDM:n kanssa admin-tasolla.
  • Sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito. Lisäksi eduksi katsotaan ruotsin, tai muiden eurooppalaisten kielten, osaaminen.
  • Kyky matkustaa Suomen sisällä satunnaisesti.
  • Asiakaslähtöinen työskentelytapa, jossa asiakkaan ongelma on meidän haaste eikä asiakkaan taakka.

Eduksi tässä roolissa on kokemus seuraavista asioista:

  • Flow Simulation
  • 3DEXPERIENCE
  • Zendesk
  • MS Dynamics

Haemme asiakastapaamisissa vakuuttavasti ja uskottavalla tavalla kommunikoivaa henkilöä, joka on asiakas- ja liiketoimintalähtöinen. Koska saat myös pieniä projektijohtamisen rooleja, on tärkeää, että olet jäsennelty, ymmärrät numerot hyvin ja olet luontainen ongelmanratkaisija. Olet myös utelias ja haluat pysyä ajan tasalla oman alasi kehityksestä.

Lisätietoa ja hakeminen

Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work, ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Katso lisätietoa ja hae työpaikkaa tästä