Ura PLM Groupilla

Ura PLM Groupilla

Haemme työntekijöitä, jotka suhtautuvat vastuullisesti työhönsä ja haluavat edistää asiakkaidemme kanssa innovaatiota. Lue lisää PLM Groupista työnantajana ja katso avoimet työpaikkamme.

Avoimet työpaikat

Ota seuraava askel urallasi PLM Groupin kanssa. Tässä näet avoinna olevat työpaikat.

Position Location
Simulointikonsultti Turku

Ole osa jotain suurempaa

PLM Groupilla työskentelemme tiiviinä yhteisönä. Dynaaminen liiketoimintamme takaa inspiroivan ja haastavan työn, ja tueksi saat asiantuntevat kollegat.

Toimintamme ydin on liikekasvun lisäksi henkilökohtainen kasvu. Yhdessä asiakkaidemme kanssa edistämme jatkuvasti innovaatiota. Tarjoamme yrityksille uutta ja kestävää teknologiaa sekä palveluita, jotta he voivat innovoida. Asiakkaidemme menestys on se, mikä inspiroi meitä jatkuvaan oppimiseen ja olemaan paras.

Joustava ja rento ilmapiirimme yhdessä haastavien roolien kanssa luo ympäristön, joka on hauska ja palkitseva. Liityt eri asiantuntijoista koostuvaan tiimiin, joka sisältää esimerkiksi tukipalvelu, myynnin, markkinoinnin, hallinnon ja 3D-tulostuksen asiantuntijoita.

Vuodesta 2018 lähtien olemme olleet osa Pronectia, joka on yli 350 henkilöä työllistävä itsenäisten yritysten ryhmä (PLM GroupRavemaDin Maskin).

41M

liikevaihto

175

työntekijää

9

kieltä

6

maata

Yrityskulttuurimme ydin:

MYYNNIN KAUTTA MENESTYSTÄ

Suurin arvomme on asiakkaan tarpeista huolehtiminen. Ei pelkästään ohjelmistovalikoimamme avulla, vaan asiantuntijoidemme saavuttaman kilpailuedun avulla. Yhdistämällä näitä kahta tuomme asiakkaillemme lisäarvoa ja autamme heitä menestymään. Koska me uskomme, että kun asiakkaamme liiketoiminta kukoistaa, silloin myös meidänkin liiketoiminta kukoistaa.

INTOHIMON AJAMANA

Intohimo on se, joka nostaa meidät sängystä ylös joka aamu: se on syy odottaa jokaista maanantaita. Me rakastamme aidosti sitä, mitä teemme. Yllätämme asiakkaamme ratkaisuilla ja tuloksilla, joita he eivät odottaneet. Laitamme itsemme likoon jokaiseen asiaan, mitä teemme. Lähestymme jokaista uutta mahdollisuutta innolla, ottaen haasteen vastaan ja antamalla parhaamme.

TULOKSIIN SITOUTUMINEN

Menestyksemme määritellään asiakkaan saamien tulosten mukaan. Kannamme vastuumme, ja olemme tilivelvollisia seuraksista. Olemme intensiivisesti keskittyneitä arvon tuottamiseen. Teemme sen kuuntelemalla asiakkaitamme, ymmärtämällä heidän tarpeitaan, ja työskentelemällä ahkerasti ylittääksemme heidän odotuksensa.

TAHTO MENESTYÄ

Suurin riskimme on riski olla tekemättä mitään. Tiedämme, että jos emme tavoittele jotain, emme koskaan saa sitä. Jos emme kysy, vastaus tulee aina olemaan kieltävä. Ainoa tie voittoon on olla tarpeeksi sisukas taistella ja olla pelkäämättä epäonnistumista. Epäonnistuminen on oppimismahdollisuus, ja se tekee menestymisestämme vieläkin makoisampaa.

PÄIVITTÄINEN KEHITYS

Haluamme olla parhaita siinä, mitä teemme. Haluamme olla esimerkki. Haluamme laajentaa tietoamme. Haluamme löytää uusia mahdollisuuksia – sekä itsellemme että asiakkaillemme. Saavuttaaksemme nämä kaikki, meidän täytyy omistautua jatkuvalle oppimiselle, kehittymiselle ja osaamisemme jakamiselle – sekä omiemme että asiakkaidemme kanssa – jokainen päivä, kaikessa mitä teemme.

MIKSI PLM GroupILLE?
 • Liiketoiminnan kasvu
 • Uskomme yrityksemme arvoihin
 • Paikalliset toimistot kuudessa maassa
 • Innovatiiviset ja inspiroivat asiakkaat

Uraasi ajatellen
 • Työskentele muiden asiantuntijoiden kanssa
 • Kehitä henkilökohtaisia tavoitteita urallasi
 • Opi paikallisilta johtajilta
 • Kasvata ammatillista verkostoa
 •  Sertifikaatit

SOsiaaliset edut
 • Joustavat työskentelymahdollisuudet
 • Terve tasapaino työelämässä
 • Jatkuva oppiminen
 • Työn ohella hauskat aktiviteetit

Tule meille töihin

Haluamme kuulla sinusta – lähetä meille ansioluettelosi ja motivaatiokirje (pdf-muodossa).

Työntekijämme kertovat

Toimistomme

Paikalliset toimistot sijaitsevat Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Suomessa, Virossa ja Latviassa.

Pääkonttorimme on strategisesti Ruotsin Malmössa, ja toimii keskussijaintina kaikille 17 toimistolle.