Uudet kotisivumme ovat valmiina!

Oli haasteellista rakentaa helposti navigoitavat internetsivut seitsemällä kielellä palvelemaan 3500 asiakastamme viidessä maassa.

Uudet internet-sivut tuovat useita muutoksia:
Tapahtumat – sieltä löydät tulevat web-seminaarit ja seminaarit ja voit rekisteröityä osallistujaksi!

Web-seminaaritallennukset
– Ellet pystynyt osallistumaan web-seminaarille, voit aina tilata web-seminaaritallenteita ja katsoa niitä kun sinulla on aikaa. 30-minuutin tallenteet ovat kuin lyhyitä koulutuksia; saat arvokasta informaatiota kuinka työskennellä tehokkaammin. Jaamme myös uutta tuote- ja palvelutietoa web-seminaareillamme. Pysy ajantasalla, osallistu online tai katso tallennuksia täältä.
Koulutuskalenteri – koulutusten tilaamisen pitäisi olla nyt helpompaa. Kouluttaudu taidokkaaksi ammattilaiseksi ja käytä ohjelmistoasi parhaalla mahdollisella tavalla, ilmoittaudu nyt täältä!
Tuotetieto – katso 2-5 minuuttia kestäviä esittelyvideoita, lataa tuote-esitteitä ja ota meihin yhteyttä jos sinulla on kysyttävää.
Voit tilata online-esittelyn, sertifioidut konsulttimme tekevät mielellään online-esittelyjä – meillä on käytössämme videokonferenssijärjestelmä, jolloin molemmat osapuolet istuvat omalla toimistollaan ja näkevät toisensa kameroiden välityksellä ja tietokoneruutu voidaan jakaa kaikkien nähtäväksi. Helppoa ja nopeaa järjestää! Tilaa online-tuoteesittely etusivultamme!
Alan uutiset ja ammattilaisten neuvot PLM Groupin sertifioiduilta konsulteilta löydät Blogistamme ja Facebookista –ikonit etusivun oikeassa yläkulmassa. Lisää Blogi RSS:ksi Outlookiisi ja saat päivitykset säännöllisesti! Kuinka lisätä uutisia, tarkista blogistamme !
Kehitämme internetsivujamme jatkuvasti. Seuraava tärkeä tehtävä on asiakaskertomusten jakaminen asiakkaillemme. Lisäksi tulemme esittelemään uusia palveluita piakkoin.
Mukavia surffailuhetkiä!
Silva Lill, markkinointijohtaja
silva.lill@plmgroup.eu

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.