Unohda päivittäiset kamppailut palautteen saamisesta ja suunnittelumallin jakamisesta sisäisten ja ulkoisten kumppanien kanssa. Muutamalla yksinkertaisella napsautuksella voit yksinkertaista yhteistyön tekemistä. Jaa 3D-mallit Share & Markup -työkalulla helposti toisille käyttäjille suoraan SOLIDWORKSISTA.

Jäitkö paitsi Mitä Uutta SOLIDWORKS 2023 -tapahtumastamme? Tai ehkä pääsit paikalle, mutta unohdit tehdä muistiinpanoja? Tässä webinaarissa SOLIDWORKS supersankarimme Martin ja Lennart käyvät läpi uuden version uudet ominaisuudet ja työkalut, ja opastavat niiden käytössä. He jakavat myös ehkä joitakin uusia vinkkejä, joita emme ehtineet kertoa live-tapahtumissamme.

SOLIDWORKS gurumme Lennart Tinndahl on aktiivinen sisällöntuottaja SOLIDWORKS-yhteisössä, ja hän onkin voittanut useita palkintoja SOLIDWORKS tietämyksensä jakamisesta. Tässä webinaarissa Lennart opettaa hänen arvokkaimmat vinkkinsä SOLIDWORKSin käyttöön.

Haluaisitko tietää miten vastata seuraaviin haasteisiin: Kohoavat IT-kustannukset, monialainen yhteistyö ja maailmanlaajuinen ympäristö? Varaa 15 minuuttia aikaasi ja ota selvää, millainen arvo pilvipohjaisella PLM-järjestelmällä voisi olla juuri sinun yrityksellesi. Järjestelmhänä taipuu niin isoille kuin pienillekin yrityksille.