Jaa 3D-mallit Share & Markup -työkalulla

Unohda päivittäiset kamppailut palautteen saamisesta ja suunnittelumallin jakamisesta sisäisten ja ulkoisten kumppanien kanssa. Muutamalla yksinkertaisella napsautuksella voit yksinkertaista yhteistyön tekemistä. Jaa 3D-mallit Share & Markup -työkalulla helposti toisille käyttäjille suoraan SOLIDWORKSISTA.

Jos haluat helpottaa päivittäistä työnkulkuasi ja ymmärtää, miten voit jatkossa tehdä saumatonta yhteistyötä sidosryhmiesi kanssa ja saada sitä kautta laadukkaampia tuloksia aikaiseksi, niin tämä webinaari on sinulle.

Liity 3DEXPERIENCE-asiantuntijamme Lars Haalandin ja liiketoiminnan kehittäjämme Rene Christensenin seuraan ja opi yksinkertaistetut menetelmät työkalun käyttöön – jaa 3D-mallit Share & Markup -työkalulla suoraan SOLIDWORKSista:

Tulet oppimaan mm. miten voit:

  • Parantaa yhteistyötä minkä tahansa sidosryhmän kanssa
  • Yksinkertaistaa työprosesseja
  • Vähentää aikaa vieviä päivittäisiä tehtäviä

Katso webinaari tästä:

Haluatko kokeilla Share & Markup -työkalua itse?

Ilmoittaudu mukaan yhteen paikallisista 3DEXPERIENCE Hands-on-koulutuksistamme. Samalla tutustut myös muihin 3DEXPERIENCE alustan etuihin ja voit kokeilla sitä.

Lue lisää aiheesta

Lue asiantuntijamme Juha Grandlundin kirjoittama artikkeli Share & Markup -toiminto nopeuttaa 3D-mallien jakamista, josta näet miten yksinkertaista mallien jakaminen on.